ÇORUM MUTFAĞI DÜNYAYA TANITILIYOR

Okuduğunuz haber
BOĞAZKALE’YE YENİ HÜKÜMET BİNASI!

EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL UNSURU ÖĞRETMENDİR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    BOĞAZKALE’YE YENİ HÜKÜMET BİNASI!

BOĞAZKALE’YE YENİ HÜKÜMET BİNASI!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, önemli bir tarihi ve turizm değerine sahip Boğazkale’ye yapılacak olan yeni hükümet konağının en kısa sürede ihaleye çıkacağını açıkladı.

İLÇELER      25 Kasim 2022 - 15:27     0

BOĞAZKALE’YE YENİ HÜKÜMET BİNASI!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, önemli bir tarihi ve turizm değerine sahip Boğazkale’ye yapılacak olan yeni hükümet konağının en kısa sürede ihaleye çıkacağını açıkladı.

Boğazkale Kaymakamı Nazmi Yücel ve Boğazkale Belediyesi Başkanı Mesut Ocaklı, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek Boğazkale’de yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

BOĞAZKALE YENİ HÜKÜMET KONAĞI İHALEYE ÇIKIYOR

Çorum’un önemli turizm merkezlerinden Boğazkale’ye yapılacak olan yeni hükümet konağının projesinin tamamlandığını ve kısa sürede ihaleye çıkacağını belirten Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Şu an hizmet verilmekte olan Hükümet Konağı’nda Kaymakamlık, Mal Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Emniyet Amirliği olarak ilçe halkımıza hizmet etmektedir. Yeni Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla vatandaşımız eser ve hizmet siyasetini daha modern bir binada kavuşturarak, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması sağlanacaktır. Boğazkale Yeni Hükümet Konağımız, Projesi bitti ve ihaleye hazır hale getirdik. Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarılacaktır.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE

SÜLAYMAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Boğazkale’ye kazandırılan yatırımlar için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “Cumhur İttifakı'nın ülkemizin birliğinin, dirliğinin, huzur ve güvenliğinin teminatıdır. Milli iradenin, millet egemenliğinin sarsılmaz savunucusu, büyük ve güçlü Türkiye’nin yılmaz neferidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya ve emeği geçenlere Boğazkale ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

Boğazkale Hükümet Konağımız ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN OCAKLI’DAN CEYLAN’A TEŞEKKÜR

Boğazkale Belediyesi Başkanı Mesut Ocaklı ilçeye kazandırılan yatırımlarda büyük pay sahibi olan Ahmet Sami Ceylan’a teşekkürlerini sunarak, “Uzun yıllar ilçe halkımıza hizmet etmekte olan Hükümet Konağı binasının yeniden yapılası için bizlere öncülük eden bizlerden bu konuda desteğini esirgemeyen AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a ilçem adına teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ