ÇORUMLU GENCİN KALBİ DAYANMADI

Okuduğunuz haber
BUGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ

ÖĞRETMENLER, AYDINLIK GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR

Anasayfa   /    Gündem    /    BUGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ

BUGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Bugün 24 Kasım, Öğretmenler Günü…

GÜNDEM      25 Kasim 2022 - 15:23     0

BUGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Bugün 24 Kasım, Öğretmenler Günü…“Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!” diyerek öğretmenlere sonsuz güvenini ifade eden Büyük Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul ettiği 24 Kasım 1928’in 94. yıldönümü…

Ulu Önder, “Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.” demiş ve onlara daima büyük değer vermişti.

Bir Öğretmenler Günü’nde daha, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, çağdaşlaşma mücadelemizin adsız neferleri tüm öğretmenlerimize de, “dünyanın bütün çiçekleri”ni sunuyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ