İSBİR, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCISI ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
ÇALDIĞINI SATMIŞ!

CEYLAN, ÖZEL İDAREYE 2 MİLYON ÖDENEK SAĞLADI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    ÇALDIĞINI SATMIŞ!

ÇALDIĞINI SATMIŞ!

Çorum’da bir evde hırsızlık yapan bir şahsın çaldığı televizyonları sattığı ortaya çıktı.

ASAYİŞ      16 Kasim 2022 - 12:16     0

ÇALDIĞINI SATMIŞ!

Çorum’da bir evde hırsızlık yapan bir şahsın çaldığı televizyonları sattığı ortaya çıktı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10-13 Kasım tarihleri arasında Yeniyol Mahallesinde bulunan bir ikamette yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar tespit edildi.

Şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, 4 ayrı günde 4 televizyonu çalan bir kişi ve çalınan televizyonları satın alan 4 kişi yakalandı. Hırsızlık zanlısı gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilirken, 4 kişi hakkında ise Suç Eşyasının Satın Alınması olayından işlem yapıldı. Bulunan televizyonlarda sahibine teslim edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ