POLİS ARANAN 77 KİŞİYİ YAKALADI

Okuduğunuz haber
CAN DOSTLARIMIZA ŞEFKAT ELİ!

SİNEM YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CAN DOSTLARIMIZA ŞEFKAT ELİ!

CAN DOSTLARIMIZA ŞEFKAT ELİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, içinden geçtiğimiz zorlu kış şartlarında yaşamını sürdüren can dostlarımızı yalnız bırakmadı.

SİYASET      29 Ocak 2022 - 13:34     0

CAN DOSTLARIMIZA ŞEFKAT ELİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, içinden geçtiğimiz zorlu kış şartlarında yaşamını sürdüren can dostlarımızı yalnız bırakmadı.

Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, İlknur Göktepe, Başak Gözde Taşkıran, Elvan Börekçi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile birlikte kar yağışıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Yeryüzünde yaşayan tüm canlılar gibi hayvanların da, doğada eşit hakka sahip canlılar olduğunu belirten İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Hayvanların da insanlar kadar kaliteli yaşam haklarına sahip olduğu bir dünyada yaşamak hepimizin arzusu olsa gerek. Unutmayalım ki İnsanoğlu, dünyanın tek sahibi değil sadece bir parçasıdır. Bunun için de, bir bütün olarak yaşadığımız ekosisteme ve dünyaya saygı duyup onu korumalıyız. Çünkü bizler, her canlıyı Allah’ın yarattığı bir güzellik olarak kabul edip onun da yaşama hakkı olduğunu bilen, kabul eden bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız” ifadelerini dile getirdi.

Ahlatcı, “Yoğun kar yağışı ile birlikte soğuk kış şartlarında yaşamını sürdüren dostlarımızın bize emanet olduğunu biliyor, ihtiyaçlarını giderme noktasında hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Can yoldaşlarımız olan hayvanların korunması konusunda da herkesin gerekli duyarlılığı ve sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ