AŞKAN AŞGIN’DAN TEBRİK VE PRİMİ ARTIRMA SÖZÜ!

Okuduğunuz haber
ÇERİKCİ VE ODA BAŞKANLARINDAN SMA HASTASI ALP BEBEĞE DESTEK

CEYLAN DEVREYE GİRDİ, SORUN ÇÖZÜLDÜ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ÇERİKCİ VE ODA BAŞKANLARINDAN SMA HASTASI ALP BEBEĞE DESTEK

ÇERİKCİ VE ODA BAŞKANLARINDAN SMA HASTASI ALP BEBEĞE DESTEK

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, kendisine destek veren Oda Başkanları ile birlikte SMA Hastası üç aylık Alp bebek için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

SAĞLIK      18 Nisan 2022 - 13:17     0

ÇERİKCİ VE ODA BAŞKANLARINDAN SMA HASTASI ALP BEBEĞE DESTEK

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, kendisine destek veren Oda Başkanları ile birlikte SMA Hastası üç aylık Alp bebek için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

Çorum’da SMA Tip-1 hastası üç aylık çocukları Alp'in tedavisi için gerekli olan 1.8 milyon doları temin etmek için Çorum Valiliği izniyle yardım kampanyası başlatan anne Sevilay Keskin ve baba Mustafa Keskin çifti, sosyal medyada da gece gündüz canlı yayın yaparak, kampanyaya destek istiyor.

Kampanyaya destek olmak için Gülabibey Mahalle Muhtarlığı tarafından Rüstem Eren Parkı’nın girişine yardım çadırı kuruldu. ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci ile birlikte Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Elektrikçiler ve Su Tesisatçılar Odası Başkanı Erol Bozkurt, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Çorum Sobacı ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Çorum Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen yardım çadırına gelerek kampanyaya destek verdiler.

Gülabibey Mahalle Muhtarı Hasan Benli, mahallesinde başlattığı yardım kampanyasına destek veren oda başkanlarına Keskin ailesi adına teşekkür etti.

Büyük, küçük herkesin yardım kampanyasına destek olması gerektiğine vurgu yapan ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Alp bebek için başlatılan yardım kampanyasının mutlu sonla biteceğine bütün kalbi ile inandığını söyledi.

Herkese destek olma çağrısında bulunan Çerikci, "Bizce her insan hayatının bir döneminde bir canın kahramanı olmuştur. Şimdi de Alp bebek için kahramanlıkta bulunma zamanı. Alp bebeğin kahramanı biz olalım. İhtiyacı olana her zaman yardım elini uzatan, güzel ülkemin iyi kalpli insanları; minik bir hayata umut olmak bizlerin elinde. SMA hastası Alp bebek hayata tutunabilmek için desteklerinizi bekliyor. Hep birlikte çocuğumuzun şifa bulması için yardım kampanyasına destek olalım. Alp’in kahramanı ve şifası biz olalım"diye konuştu.

İyiliğin bulaşıcı olduğuna vurgu yapan Çerikci, “iyiliksever duyarlı insanlarımız sayesinde Alp bebeğimiz ve diğer SMA hastası bebeklerimiz hayata tutunacaktır. Birçok insan için aslında küçük olan meblağlar Alp bebek için çok önemli bir meblağ haline gelebilir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ