700 ÇOCUĞUN BAYRAMLIĞI BELEDİYEDEN

Okuduğunuz haber
ÇESİAD AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

450 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇESİAD AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

ÇESİAD AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), geleneksel buluşmalarına devam ediyor.

GÜNDEM      26 Nisan 2022 - 16:43     0

ÇESİAD AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), geleneksel buluşmalarına devam ediyor.

ÇESİAD’ın bu ayki programı geçtiğimiz perşembe günü İstanbul Sancaktepe Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Sancak Palas Salonundaki iftar programına yoğun bir katılım sağlandı. Bursiyer öğrencilerin, burs verenlerin, bürokratların, siyasetçilerin ve iş adamlarının yer aldığı iftar programı oldukça samimi bir ortamda geçti.

Program açılış konuşmasını yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, “ÇESİAD sizin desteklerinizle büyümeye devam ediyor ve gurbette olan Çorumlu yavrularımıza destek olmaya çalışıyor. Bize destek verenler başta olmak üzere iftara gelen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü bir konuşma yaptı. Döğücü konuşmasında; ÇESİAD’ın yaptığı çalışmalar için kendi adına teşekkürü bir borç bildiğini ve bugüne kadar ÇESİAD’a her anlamda destek olmaya çalıştıklarını ve bugünden sonra da destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ardından program, Hayati İnanç Hoca’nın hoş muhabbetli konferansı ile devam etti.

Program, yapılan konuşmaların ardından öğrenciler ile gelen misafirler geleneksel ÇESİAD Aile Fotoğrafı çektirdikten sonra burs dağıtımı ile sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ