EŞİYLE AYNI KADERİ YAŞADI

Okuduğunuz haber
ÇEVRE GÜNÜ KUTLANACAK

AY-KA YİNE ÖNCÜ OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇEVRE GÜNÜ KUTLANACAK

ÇEVRE GÜNÜ KUTLANACAK

Çorum Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası’nı etkinliklerle kutlayacak.

GÜNDEM      05 Haziran 2024 - 10:32     0

ÇEVRE GÜNÜ KUTLANACAK

Çorum Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası’nı etkinliklerle kutlayacak.

Çorum Belediyesi, çevreye karşı toplumsal duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde bir dizi etkinlik yapacak. Etkinlikler kapsamında, 5 Haziran Çarşamba günü balık adamlar Çomar Barajı’nda dip temizliği yapacak. Çomar Barajı bölgesinde ayrıca Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla Plogging (Hem Sağlığın Hem Çevren İçin Koş)  sporu ve temizlik etkinliği gerçekleşecek.

Birinci Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde ise Saat 13.00’te Atıktan Sanata Sergisi’nin açılışı, protokol konuşmaları, Kadınlar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’nın ödül töreni, atölye ve akıl oyunları etkinlikleri ve animasyon gösterisi yapılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ