ÇORUM FK ARTIK MURAT YILDIRIM’IN!

Okuduğunuz haber
CHP, 19 MAYIS’I DOLU DOLU KUTLUYOR

DEVA PARTİSİ’NDEN HGYD YÖNETİMİNE KUTLAMA!

Anasayfa   /    Gündem    /    CHP, 19 MAYIS’I DOLU DOLU KUTLUYOR

CHP, 19 MAYIS’I DOLU DOLU KUTLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını bir dizi etkinlikle kutlayacak.

GÜNDEM      19 Mayis 2022 - 12:14     0

CHP, 19 MAYIS’I DOLU DOLU KUTLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını bir dizi etkinlikle kutlayacak.
CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın verdiği bilgiye göre, parti yöneticileri ve üyeler 19 Mayıs Perşembe günü ilk olarak saat 10.30’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’nda düzenleyeceği çelenk sunma törenine katılacak.
CHP heyeti, daha sonra saat 11.00’de Kadeş Barış Meydanı’nda düzenlenecek Gençlik Şölenine katılacak.

19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ
CHP Çorum İl Örgütü, 19 Mayıs nedeniyle ayrıca geniş katılımlı bir yürüyüş düzenleyecek.
Saat 18.00’de Bahabey Caddesi İpek Taksi kavşağından başlayacak yürüyüş, Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek. Anıt’ta saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından katılımcılar Kadeş Barış Meydanı’na kadar yürüyüş yapacak. CHP’liler daha sonra saat 20.00’de Eğitim-Sen tarafından Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenecek etkinliğe katılacak.
CHP, ayrıca 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şubesi ile işbirliği halinde Av. Mahmut Bayatlı’nın katılımı ile ’19 Mayıs’ konulu bir konferans düzenledi. Konferans, bugün Turgut Özal İşmerkezi salonunda gerçekleştirildi.
İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Tüm esnafımızı, halkımızı, cumhuriyet sevdalılarını 19 Mayıs ruhuna sahip çıkmaya, etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ