BİSİKLETLE ŞEHİR TURU!

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİNİN AYÇİÇEĞİNİ ÖDEMEYEN İKTİDAR HIZLI TREN MAVRASI ATIYOR

ÇORUM FK DOLU DİZGİN!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇİFTÇİNİN AYÇİÇEĞİNİ ÖDEMEYEN İKTİDAR HIZLI TREN MAVRASI ATIYOR

ÇİFTÇİNİN AYÇİÇEĞİNİ ÖDEMEYEN İKTİDAR HIZLI TREN MAVRASI ATIYOR

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, çiftçinin ayçiçeğini ödemeyen iktidarın hızlı tren mavrası attığını savundu.

SİYASET      15 Eylül 2022 - 15:02     0

ÇİFTÇİNİN AYÇİÇEĞİNİ ÖDEMEYEN  İKTİDAR HIZLI TREN MAVRASI ATIYOR

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, çiftçinin ayçiçeğini ödemeyen iktidarın hızlı tren mavrası attığını savundu.

Ticaret Bakanı’nın Çorum ziyaretinin yansımalarını değerlendirerek ayçiçeği üreticisini alım fiyatı tepkisine atıfta bulunan Özsaçmacı, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Çoruma bakan geldi, elinde haraç mezat alınmış çekirdeği çitleye çitleye mavra yaptı.

Aslında fiyat belirsiz değildir, bellidir. Çorum çiftçisi cezalandırılmaktadır. Çorum çiftçisinin sarı öküz hikâyesine döndürerek her geçen gün elinden kaynakları alınmıştır.

Devletimiz bu denli yönetilemez hale hiçbir dönem gelmemişti. Devlet milletini mağdur etmez, ettirmez. Devleti yöneten iktidar liyakatsiz ise bugün yaşadığımız çiftçilerimizin sıkıntısı bugün ki iktidarın beceriksizliği ve çiftçilere olan düşmanlığıdır.

Ak Parti iktidarı; uğruna her şeyi verecekleri o koltukları, kaybetmekten korkuyorlar. Kurdukları rant düzeninin dağılmasından korkuyorlar. Maskelerin düşmesinden, saraydaki sefanın bitmesinden korkuyorlar. Ne kadar beceriksiz olduklarının yazılmasından, ülkemize ne büyük kötülükler ettiklerinin çizilmesinden, kapı arkalarında döndürdükleri dümenlerin açığa çıkmasından korkuyorlar. Artık öyle bir panik halindeler ki; İstedikleri kadar uğraşsınlar.

Yönetemiyorsunuz çiftçiyi mağdur ettiniz. Yönetemiyorsunuz milleti mağdur ettiniz. Yönetemiyorsunuz yandaşınızı ihya ettiniz. Yönetemiyorsunuz rantiyeciye çiftçiyi ezdirdiniz.

Kıymetli çiftçi kardeşlerim bu yağma iktidarından kurtulmamıza çok az kaldı. Güne bakan çiçeğiniz gibi güneşe bakacağınız İYİ Parti güneşine bakacağınız günlere az kaldı.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ