RECEP GÜR EŞİNİ KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
ÇORBİS 35 BİN ABONEYE ULAŞTI

YAŞLILARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORBİS 35 BİN ABONEYE ULAŞTI

ÇORBİS 35 BİN ABONEYE ULAŞTI

Çorum Belediyesi’nin ulaşılabilir şehir projeleri kapsamında hayata geçirdiği ÇORBİS uygulamasında abone sayısı 35 bine ulaştı.

GÜNDEM      07 Haziran 2023 - 17:00     0

ÇORBİS 35 BİN ABONEYE ULAŞTI

Çorum Belediyesi’nin ulaşılabilir şehir projeleri kapsamında hayata geçirdiği ÇORBİS uygulamasında abone sayısı 35 bine ulaştı.

Artan ilgi ve talep üzerine istasyon sayısı 12’ye, bisiklet sayısı ise 96’ya çıkarıldı.

Çorum’da bisiklet kullanımını teşvik eden Çorum Belediyesi, ÇORBİS’i daha da yaygın hale getirmek için yeni istasyonlar kuruyor, bisiklet yolları yapıyor. 

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Umut Radyo’da yayınlanan “Umut Gençlik Kulübü” programına konuk oldu. ÇORBİS uygulamasıyla ilgili bir soruya cevap veren Başkan Aşgın, özellikle gençler ve öğrenciler tarafından ÇORBİS bisikletlerinin yoğun olarak kullanıldığını söyledi.

Başkan Aşgın “Hemşehrilerimiz tarafından, özellikle gençler, öğrenci kardeşlerimiz tarafından oldukça sevilen, takdir edilen ve kullanılan hizmetlerimizden birisi ÇORBİS oldu. Şehir içi ulaşımda bisiklet kullanmak isteyen hemşehrilerimiz; ÇORBİS abone noktalarından, istasyonlarda bulunan terminallerden, web sitemizden veya mobil uygulamamız üzerinden üyeliğini yapabiliyor.” dedi.  

8 istasyonla uygulamayı başlattıklarını belirten Başkan Aşgın, artan ilgi ve talep üzerine istasyon sayısını 12’ye, 56 olan bisiklet sayısını ise 96’ya çıkarttıklarını açıkladı. ÇORBİS’in şu anda 35 bin aboneye ulaştığını belirten Başkan Aşgın, bisiklet kullanımına olan ilginin kendisini memnun ettiğini ifade etti. Başkan Aşgın “Yeni istasyonlar eklemeye, yeni bisiklet yolları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ