BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ÇORUM’UN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN ADAYIM

Okuduğunuz haber
ÇORUM’A 18 ÜNİVERSİTE DİPLOMALI VEKİL ADAY!

ŞAHİNER, İSTİFA ETMEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM’A 18 ÜNİVERSİTE DİPLOMALI VEKİL ADAY!

ÇORUM’A 18 ÜNİVERSİTE DİPLOMALI VEKİL ADAY!

GEÇERKEN UĞRADIĞIM DEĞİL, ÖMRÜMÜ GEÇİRDİĞİM ŞEHRE HİZMET İÇİN ADAYIM

SİYASET      16 Mart 2023 - 16:39     0

ÇORUM’A 18 ÜNİVERSİTE  DİPLOMALI VEKİL ADAY!

AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mustafa Gökgöz, Çorum Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında uzun yıllar birlikte görev yaptığı il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı bir basın toplantısı düzenleyen Mustafa Gökgöz, çarpıcı mesajlar verdi. Konuşmasına besleme ile başlayan ve öncelikle öz geçmişinden bahseden Mustafa Gökgöz, 18 üniversite bitirdiğini ve 2 bölümde de halihazırda eğitim hayatının sürdüğünü anlattı.

“Geçerken uğradığım değil, ömrümü geçirdiğim bu şehir için adayım” diyen Mustafa Gökgöz, “Poz vermek için değil, omuz vermek için adayım. Parası olan için değil, yarası olan için adayım. Ayağı yere basan, fizibilitesi yapılmış projeler için adayım. Türkiye Yüzyılının Cumhurbaşkanımızın önderliğinde inşa eden neferlerden biri olmak için adayım. Liderimizin ‘yarın değil, hemen şimdi’ dediği için adayım. Kibirden ve de kifayetsiz muhterislerden olmaktan Allah’a sığınarak, milletvekili aday adaylığını ilan ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ