YAŞAR DEVECİ VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’A 73 MİLYON ÖDENEK SAĞLANDI

BELEDİYEDEN ABDÜLHAMİD KONFERANSI!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM’A 73 MİLYON ÖDENEK SAĞLANDI

ÇORUM’A 73 MİLYON ÖDENEK SAĞLANDI

Çorum heyeti Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Çorum’da devam eden ve yapılacak olan yatırımlara destek sağlamak amacıyla Bakan Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      31 Mayis 2022 - 11:01     0

ÇORUM’A 73 MİLYON ÖDENEK SAĞLANDI

Çorum heyeti Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Çorum’da devam eden ve yapılacak olan yatırımlara destek sağlamak amacıyla Bakan Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Zübeyir Tuncel,  AK Parti İl Başkan Yardımcısı İlknur Göktepe’nin de hazır bulunduğu ziyarette Çorum’da yapılması planlanan projeler ele alındı ve bakandan destek istendi.

Çorum heyeti Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ziyareti ile ilgili yaptığı ortak açıklamada Çorum merkez ve ilçelerin taleplerinin ele alındığını belirtildi.

ÇORUM’A 73 MİLYON TL’LİK ÖDENEK SAĞLANDI

Sağlanan ödeneklerle ilgili olarak heyet tarafından yapılan ortak açıklamada;  “Çorum Belediyesi için 20 milyon 500 bin TL.’si hibe olmak üzere hibelerin 15 milyonu meydan & kentsel dönüşüm için,  3 milyona Sokak sağlıklaştırılması gazi caddesi için, 1 milyonu sıfır atık projesi için, 1 milyon 500 bini çöp kamyonu alımı için, Çorum Kent Meydanı için 40 milyon olmak üzere toplamda  60 milyon 500 bin  liralık ödenek sağlandığı ayrıca, Onkoloji hastanesi için 4 milyon, köylere asfalt için 3 milyon, iki adet çöp arabası, 500 çöp konteynırı, Uğurludağ İlçesi 43 köyün içme suyu ihtiyacının karşılandığı Şendere göleti için 3 milyon 500 bin TL ödenek sağlanmıştır” denildi.

 “BAKAN KURUM’DAN ÇORUM PROJELERİNE DESTEK SÖZÜ ALDIK”

Çorum ile ilgili kendisine sunulan projelere verdiği destek sözü için Bakan Kurum’a teşekkür eden Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya “Amacımız, ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla, o birlik beraberlik ruhu içerisinde bunu yürütmektir. Tevazu içerisinde samimiyetle yürütmektir. Bugüne kadar bu anlayışla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 “ÇORUM’A YAPILAN YATIRIMLAR ELE ALINDI”

Bakan Kurum’a Çorum heyetine gösterdiği yakınlık ve misafirperverliği için de ayrıca teşekkür eden AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Eser ve hizmet siyasetimizde, istiklal ve istikbal davamızdan taviz vermeden, samimiyet ile çalışacağız, çabalayacağız ve yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Biz eser üreten, eser siyaseti yapan ve her zaman hizmet üreten bir partiyiz. Bu noktada da milletimizin gözünün içine baktık, her zaman gözünü kulağını dinleyen tarafta olduk. Onlarla gönül gönüle, omuz omuza hareket ettik. Ve bundan sonra da güçlü AK Parti teşkilatlarıyla inşallah 2023 yılında da Cumhurbaşkanımızı tekrar başkomutan ilan etmek, tekrar bu hizmet siyasetinin hikayesine devam etmek üzere gece gündüz çalışacağız. 2023 bizim için bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacaktır” diye konuştu.

Heyet, Bakan Kurum'a Çorum heyetine gösterdiği yakınlık ve misafirperverliği için teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ