EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

Okuduğunuz haber
ÇORUM’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’İN

HİZMET-İŞ'TE KÖROĞLU İLE DEVAM!

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇORUM’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’İN

ÇORUM’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’İN

Çorum’da Tük Eğitim-Sen en fazla üyeye sahip yetkili sendika oldu.

EĞİTİM      24 Mayis 2022 - 11:26     0

ÇORUM’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’İN

Çorum’da Tük Eğitim-Sen en fazla üyeye sahip yetkili sendika oldu.

Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, yaptığı açıklamayla sendikaların üye sayıları ve yetki durumları hakkında bilgiler paylaştı. Çorum il genelinde Türk Eğitim-Sen’in 2 bin 820 üyeyle en fazla üyeye sahip yetkili sendika olduğunu belirten Selim Aydın, Eğitim Bir-Sen’in ise 2 bin 595 üyeyle ikinci sırada yer aldığını ifade etti.

Aydın, 224 Hitit Üniversitesi’ndeki üyeyle birlikte toplamda sendikanın üye sayısının 2 bin 44 olduğunu vurguladı.

“Bu başarı hepimizin” başlığı ile yaptığı açıklamada “Eğitim çalışanları; yandaş kayırmacılığa, keyfi uygulamalara, sarı sendikacılığa, ayrıştırıcı anlayışların zemin bulmasına yine dur dedi” ifadelerini kullanan Selim Aydın,  Geçtiğimiz yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bir farkla aldıkları yetkinin, bugün itibariyle 225 farka çıktığını söyledi.

Türk Eğitim-Sen’in aynı zamanda Alaca, Boğazkale, Dodurga, Mecitözü,  Osmancık, Sungurlu ve Çorum merkezde de yetkili sendika olduğunu bildiren Selim Aydın, “Bu başarı uzun zamandır verilen bir mücadelenin eseridir. Tabloda da görüldüğü üzere Türk Eğitim-Sen istikrarlı bir şekilde büyürken, birileri istikrarlı bir şekilde küçülüyor” açıklamasında bulundu.

Twitter'ta Paylaş
Google Plus'ta Paylaş

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ