AĞACA ÇIKAN YILAN PANİĞE NEDEN OLDU

Okuduğunuz haber
ÇORUM'U SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ

MİLLET İTTİFAKI, ARASTA ESNAFI İLE BULUŞTU

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM'U SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ

ÇORUM'U SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Çorum'a artık 1.Lig'in yetmeyeceğini birkaç yıl içerisinde yapılacak planlamanın ardından Çorum'u Süper Lig'e çıkartacaklarını söyledi.

SPOR      18 Mayis 2023 - 12:32     0

ÇORUM'U SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Çorum'a artık 1.Lig'in yetmeyeceğini birkaç yıl içerisinde yapılacak planlamanın ardından Çorum'u Süper Lig'e çıkartacaklarını söyledi.

Isparta galibiyetinin ardından bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Çorum FK şampiyonluk kutlamalarını gece geç saatlere kadar Kadeş Meydanı'nda yaptı. Kutlamalara katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, taraftara hitaben yaptığı konuşmada Çorum FK'nın Süper Lig'i hak ettiğini söyledi.

Çorum FK'nın şampiyon olduğu gün 3 şehit haberi aldıkları için hüzünlü olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Dere, "Bugün çok duyguluyum. Bugün futbolcularımız kadar, taraftarımız kadar inanın içim sevinç ve mutluluk dolu. Allah'a şükürler olsun ki bir sezonun sonunda bu mutluluğu yaşamak bizlere nasip oldu. Temmuz ayı içerisinde başkanımız ve kaptanımız gelerek onlarla bir sözleşme yaptık. Sözleşmemizin en önemli maddesi de bu takımı bu sezon şampiyon yapmaktı. Aylar geçtikçe, haftalar geçtikte şampiyon olacağımız inancından bir gün bile olsa vazgeçmedik.

Her hafta, her ay sizlere şampiyon olacağımızı söyledik. Bugün de şampiyon olduk. Ama ben bu coşkuyu görünce şunu düşündüm. Bu takıma artık 1.Lig de yetmez. İnşallah sizlerin desteği ile birkaç senelik planlamanın ardından muhteşem taraftarımıza, muhteşem stadyumumuza yakışacak olan Süper Lig'e takımımızı inşallah çıkartacağız. Buradan iki yiğit kardeşim Oğuzhan Yalçın'a ve Murat Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu ile birlikte gösterilen birliktelik ile bu günlere geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ