AHLATCI, KOLTUĞU GÜNAY’A DEVRETTİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’UN İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN ADAY OLDUM

ZEKERİYA IŞIK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM’UN İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN ADAY OLDUM

ÇORUM’UN İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN ADAY OLDUM

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık, görevinden istifa ederek AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

SİYASET      16 Mart 2023 - 11:25     0

ÇORUM’UN İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN ADAY OLDUM

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık, görevinden istifa ederek AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Doç. Dr. Zekeriya Işık, AK Parti Çorum İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Toplantıya, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ercan Daşdan, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Işık’ın ailesi ile destekçileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Doç. Dr. Zekeriya Işık, “En başından beri bu kutlu davanın bir neferi olarak gerek Ak Parti’mizin teşkilatlarında görev almış gerekse milletvekilliği, belediye başkanlığı, meclis üyelikleri vb. görevlerde bulunmuş olan büyüklerimize, kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sağlık sorunu olanlara Allah’tan acil şifa, aramızdan ayrılan, ahirete intikal etmiş bulunanlara rahmet diliyorum” dedi.

Türkiye’de AK Parti iktidarıyla birlikte büyük bir dönüşüm yaşandığını vurgulayan Işık, “Türkiye son yirmi yılda hemen her alanda büyük bir değişim ve gelişim göstermektedir. Zira tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa etmek gerek bölgesinde gerekse küresel ölçekte ülkemizi söz sahibi, kudretli bir aktöre dönüştürmek gayesiyle Ak kadrolar ve Cumhur ittifakı riyasetinde büyük bir mücadele verilmektedir. Bu hayati mücadelenin kesintisiz, kararlı bir şekilde sürdürülebilmesi için güçlü bir liderliğe, ihtilaflardan ve çatışmalardan uzak, tek vücut,kuvvetli bir hükümet anlayışına şiddetle ihtiyacımız olduğu gerçekliğinden yola çıkarak bu kutlu davanın sesine ses, mücadelesine nefer olabilmek için adayım” şeklinde konuştu.

Çorum için ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Zekeriya Işık, şunları söyledi:

“Başta savunma sanayi olmak üzere sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, tarım, sanayi ve teknolojiye, spordan, bilim, sanat ve kültür alanlarına kadar hemen her alanda Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yürütülen yatırımların ve hayata geçirilen büyük projelerin sürdürülebilmesi, Çorum’umuzun bu kalkınma hamlesinden hak ettiği payı alabilmesi, gelişmesi, büyümesi, daha müreffeh yarınlara ulaşması mücadelesinin bir parçası olabilmek için, bu yolda liderimize, hükümetimize ve partimize destek, milletimize hizmetkâr olabilmek için adayım.

10 yılı aşan esnaflık-eğitimcilik, 10 yılı bulan akademisyenlik, 15 yılı aşan yöneticilik, 20 yılı aşan sivil toplumculuk kariyerimizde Çorum’a dair biriktirdiğimiz, tecrübe ve birikimle, şehrimize hizmet etme idealiyle adayım. Bu bağlamda her biri alanında yetkin, donanımlı kadrolar ve şehrimize dair derdi,hayali olan dost ve kardeşlerimizle sağlıktan, eğitime, ulaşıma, sanayiden, tarıma, ticarete, turizme ve spora, ilçelerimizin temel sorunlarına kadar hazırladığımız kapsamlı plan ve projeleri hayata geçirme idealiyle hep birlikte daha güçlü, daha büyük Çorum’u inşa ve ihya etmek için adayım.

İç Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayan ulaşım ve ticaret ağı üzerinde bulunan Çorum daha çok 1850’lerden itibaren kentleşme, şehirleşme yolunda gelişmeye başlamış, Cumhuriyet döneminde ise başkente yakınlığı ile yeni bir avantaj daha elde ederek daha çok yerel müteşebbislerinin omuzlarında yükselmiştir. Bilhassa son yirmi yılda Çorum’umuza önemli yatırımlar yapılmıştır. Bunun için başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm bu hizmetlerde katkısı bulunan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, Ak Parti’mizin teşkilatlarında sorumluluk alan kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ancak endüstriyel tarımı, sebze ve meyvecilikte kar marjı yüksek modern yatırım imkânlarını, sanayide savunma, makine, değirmencilik, bilişim teknolojileri ve otomotiv sanayi alanları başta olmak üzere ulusal ve küresel sermayeyi şehrimize çekecek büyük projeleri, istihdam odaklı bir yatırım portföyünü var etme mücadelesi noktasında daha yapmamız gereken çok şey olduğu da ortadadır. Önceliğimizin şehrimizde yatırım, üretim, istihdam, imar, inşa ve ihya odaklı bir temsil ve idare şekli olacağından hemşehrilerimizin şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın hizmet odaklı, çözüm merkezli, yapıcı, üretken parti ve hükümet vizyonunu; şehrimizi bütün renkleriyle kucaklayan, sanayici, işçi, çiftçi, esnaf, memur ve sivil toplum kuruluşlarının birikimlerini daha büyük ve daha güçlü Çorum ideali ve gayesiyle birleştiren bir anlayışla bu sorunların halledilebileceğine olan inançla adayım.

Allah’ın izniyle bundan önceki yaşantımızda olduğu gibi bundan sonra da hemen her mecrada gönüller arasında köprüler kurmak, gerek partimizin tüm kademelerinde gerekse şehrimizin bütün dinamikleri arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin daha da güçlendirilmesi temel düsturumuz olacaktır. Bu bağlamda kucaklayıcı, paylaşımcı, şeffaf ve hizmet odaklı bir anlayışla hareket edeceğimizi bizi yakinen tanıyanlar bilmekle birlikte tüm şehrimize bu duruşu vaat ettiğimi açıkça ilan etmek isterim.

Çağımızda devletler, ulusal ve uluslararası teşkilatlar, kurumlar lobicilik faaliyetleri ile sorunlarını çözer, kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerle belirledikleri plan, program ve projeleri hayata geçirirler. Biz de Allah’ın izniyle Çorum’umuzu bütün renkleriyle kucaklayacak, bir masa etrafında toplayacak şehrimizin ortak aklı ve hafızasını, hemen her alandaki ortak sermayesini,kolektif bir güce dönüştürerek sahaya sürmenin mücadelesini vereceğiz.“Bir olacak,iri olacak, diri olacak,Türkiye Yüzyılında hep birlikte daha büyük, daha güçlü Çorum’u inşa etmek ideali ve vizyonu ile gece gündüz demeden çalışacak borçlu olduğumuz memleketimize ahde vefamızı göstereceğiz.Bütün bu ideal, vizyon ve heyecan ile huzurlarınıza çıkarak milletvekili aday adayı olduğumu ifade ediyor, tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyor, hepinizi saygı, muhabbet ve hürmetle selamlıyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ