CEYLAN’DAN EMEKLİLERE MÜJDE!

Okuduğunuz haber
DİŞ HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

KÜÇÜK ESNAFIN AYAKTA DURACAK HALİ KALMADI!

Anasayfa   /    Gündem    /    DİŞ HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

DİŞ HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Çorum Diş Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM      21 Kasim 2022 - 15:29     0

DİŞ HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Çorum Diş Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ceylan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde AK Parti İl Başkan Vekili Ali Evlüce, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, Sağlık İl Müdürü Dr. Ömer Sobacı ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir’in de hazır bulunduğu basın toplantısında sağlık yatırımları hakkında açıklamalar yaptı.

Toplantıda CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “Diş Hastanesi sözü verildi, yerine getirilmedi” sözlerine hatırlatan Ceylan, Özgür Özel’in dersine iyi çalışmadan Çorum’a geldiğini ileri sürerek, “Keşke yanındaki CHP’liler Özgür Özel’in kulağına diş hastanesi inşaatına başlandığını fısıldasalardı” dedi.

50 üniteli Diş Hastanesi temelinin atıldığını ve inşaatına başlandığını söyleyen Ceylan, artık Çorumlular diş ile ilgili her türlü tedavisini bu hastanede yaptırabileceklerini vurguladı.

Eski Devlet Hastanesi ile ilgili de 21 Aralık’ta yeni hastane yapımı için ihalenin olacağının bildiren Ceylan, Çorum ölçeğinde hiçbir ilde olmayan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin ise bu yıl sonuna kadar biteceğinin kaydetti.

Ceylan, açıklamalarının ardından da hastane inşaat alanında incelemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Ceylan, orada da Özgür Özel’e gönderme de bulunarak, “Bu yapılan inşaat anaokulu inşaatı değil, Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatıdır. Şu anda bodrum ve zeminle birlikte 3 katı bitti. Toplam 7 katlı binamızın tamamı 2023 yılının Kasım ayında bitirilecek ve Çorumluların hizmetine açılacaktır” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ