TÜRKÜ ZİYAFETİ SUNACAKLAR

Okuduğunuz haber
DİYARBAKIR ANNELERİYLE NÖBET TUTTULAR

İYİ VE DEVA TEŞKİLATLARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    DİYARBAKIR ANNELERİYLE NÖBET TUTTULAR

DİYARBAKIR ANNELERİYLE NÖBET TUTTULAR

Aşgın, annelerle birlikte nöbet tuttu.

GÜNDEM      27 Mayis 2022 - 17:19     0

DİYARBAKIR ANNELERİYLE NÖBET TUTTULAR

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,bir dizi incelemelerde bulunmak ve Sezai Karakoç anısına düzenlenen sempozyumakatılmak üzere gittiği Diyarbakır’da “Diyarbakır Anneleri”ni ziyaret etti.

Aşgın, annelerle birlikte nöbet tuttu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Kalesi restorasyonu ve etrafında yapılacakkentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili örneklik teşkil etmesi düşüncesiyle Diyarbakır Suriçirestorasyon ve kentsel dönüşümünü yerinde görmek ve Sezai Karakoç anısına düzenlenen sempozyuma katılmak için gittiği Diyarbakır’da hain terör örgütü tarafından evlatları dağa kaçırılan Diyarbakır Anneleri’ni unutmadı.

3 yıldır HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan aileleri Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile ziyaret eden Aşgın, buradaki evlat hasreti çeken ailelerle tek tek sohbet etti, dertlerine ortak oldu. Bir süre annelerle nöbet de tutan Aşgın, “Yaz kış, kar yağmur, bayram, salgın hastalık demeden büyük bir dayanışma ve kararlılıkla yürütülen oturma eylemini sürdüren gözü yaşlı annelerimizin yanındayız. Onların bu kararlı azimli ve vakarlı duruşları sayesinde bugüne kadar 34 ailemiz evladına kavuştu. İnşallah buradaki diğer ailelerimiz de tez zamanda müjdeli haberler alarak yavrularına kavuşurlar.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ