AŞGIN, GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
DTP, İSKİLİP'TE KONGRE YAPTI

BASIN MİLLETİN VİCDANIDIR

Anasayfa   /    Siyaset    /    DTP, İSKİLİP'TE KONGRE YAPTI

DTP, İSKİLİP'TE KONGRE YAPTI

Türkiye Değişim Partisi’nin İskilip 1. Olağan Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi.

SİYASET      10 Ocak 2022 - 13:18     0

DTP, İSKİLİP'TE KONGRE YAPTI

Türkiye Değişim Partisi’nin İskilip 1. Olağan Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi.

Kongrede Mürsel Yasak oyların tamamını alarak TDP İskilip İlçe Başkanı oldu.

Kongreye TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yılmaz, İl Başkanı Engin Erenler, merkez İlçe Başkanı Eralp Ermakan ve çok sayıda partili katıldı.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, Adana’da da programı olması nedeniyle erken ayrılırken en kısa sürede tekrar ziyarette bulunacağını anlattı. Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yılmaz da genç katılımının yoğun olduğunu gençlere Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün ayrı bir önem verdiğini anlattı.

Yeni seçilen ilçe yönetimini tebrik eden İl Başkanı Engin Erenler, partinin her geçen gün güç kazandığını ilk seçimlerde belediye başkan adaylarının da yine Mürsel Yasak’ın olacağını anlattı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ