NAZİR ALICI LİSANSLI DEPOCULUK GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Okuduğunuz haber
DURAN ATAK, CUMHA İL TEMSİLCİSİ OLDU

SİNAN OGAN, ÇORUM’DA!

Anasayfa   /    Gündem    /    DURAN ATAK, CUMHA İL TEMSİLCİSİ OLDU

DURAN ATAK, CUMHA İL TEMSİLCİSİ OLDU

Cumhur Haber Ajansı (CUMHA) temsilciliklerine bir yenisi daha eklendi.

GÜNDEM      03 Haziran 2024 - 11:18     0

DURAN ATAK, CUMHA İL TEMSİLCİSİ OLDU

Cumhur Haber Ajansı (CUMHA) temsilciliklerine bir yenisi daha eklendi.

CUMHA Çorum İl Temsilcisi olarak corumyasam.com internet sitesi sahibi Durak Atak atandı.

2004 yılında İş Bankası’ndan emekli olduktan sonra 2005 yılında yerel bir gazetede abone-reklam servisinde göreve başlayarak basın camiasına giren Duran Atak, dört yıl süreyle “Coffenews” ve “Beklerken (Kahve Haber)” isimlerinde cafe ve restoran yayınlarını çıkardı.

İnternet medyasının yaygınlaşması üzerine, küçük ve orta ölçekli işletmelerin tanıtım ihtiyacına cevap vermek amacıyla çeşitli web siteleri kuran Duran Atak, bu bağlamda, “beklerken.net” ve “sektorlerfirmalar.com” gibi web sitelerini hayata geçirdi. Atak, Çorum’un sosyal, kültürel, tarihi ve diğer yaşam alanlarını tanıtmak amacıyla “corumyasam.com” adlı web sayfasını oluşturdu.

Duran Atak,Cumhur Haber Ajansı Çorum İl Temsilcisi olarak atanmasıyla birlikte, Çorum’un tanıtımına ve yerel haberlerin ulusal düzeyde duyurulmasına önemli katkılarda bulunmayı amaçladığını söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ