OBRUK'TA BOĞULARAK CAN VERDİ

Okuduğunuz haber
EĞİTİM CAMİASI BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOKURYE KURTARILAMADI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    EĞİTİM CAMİASI BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

EĞİTİM CAMİASI BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ NAZMİ ER, VEFAT ETTİ

YAŞAM      11 Mayis 2022 - 11:45     0

EĞİTİM CAMİASI BİR ÇINARINI DAHA KAYBETTİ

Çorum eğitim camiasının ulu çınarlarından biri olan Ali Nazmi Er, hayatını kaybetti.

Hasanoğlan Yüksek Köy Enstitüsü mezunlarından, uzun yıllar Çorum eğitim camiasında öğretmenlik yapan emekli öğretmen Ali Nazmi Er, yaklaşık 5 ay önce bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrasında sağlığına kavuşamayan ve tedavisine devam edilen Ali Nazmi Er, bugün sabah saatlerinde 92 yaşında tedavi gördüğü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Emekli Öğretmen Gülay Çıtak, emekli gazeteci Bilhan Er, Necmettin Er, Muazzez Kutluca, TRT’de görev yapan gazeteci Hüseyin Er, Ülkay Er Kaleycik ve CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Er olmak üzere 7 çocuk babası olan Ali Nazmi Er’in cenazesi yarın hastane morgundan alınarak Ulu Cami’ne getirilecek. Ali Nazmi Er, öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Ali Nazmi Er, Uğurludağ Dutpınar köyünde doğmuş, 1950’de Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar öğretmen olarak hizmet etmişti. 

KENTİN GÜNDEMİ, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenleriyle eğitim camiasına başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ