BOĞAZKALE’YE YENİ HÜKÜMET BİNASI!

Okuduğunuz haber
EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL UNSURU ÖĞRETMENDİR

DUYGULANDIRAN ZİYARET!

Anasayfa   /    Gündem    /    EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL UNSURU ÖĞRETMENDİR

EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL UNSURU ÖĞRETMENDİR

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      25 Kasim 2022 - 15:29     0

EĞİTİM SİSTEMİNİN TEMEL  UNSURU ÖĞRETMENDİR

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Karapıçak, eğitim sisteminin temel unsurunun öğretmen olduğunu dile getirdi.

MHP İl Başkanı Karapıçak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi 21. yüzyılın zorlu mücadelesine öğretmenlerimiz hazırlayacaklardır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözü ile öğretmenlerimize olan güven, görev ve sorumluluklar net bir şekilde anlaşılmaktadır.

Şartlar ne olursa olsun Öğretmenlerimizin evlatlarımıza her ana babanın kendi evlatlarına göstereceği sabır tahammül ve sorumluluğu ayrı ayrı göstereceklerinden milletçe eminiz. Büyük Türk milletinin Saygın öğretmenlerinin bunları yapacağından asla kuşkumuz yoktur.

2023 Lider ülke Türkiye hedefinin gerçekleşmesinde en önemli itici güç şüphesiz ki öğretmenlerimiz olacaktır.

Hiç bir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde milletimize hizmet etmenin güzide yollarından birisi olmuştur.

Aziz milletimizin ruh ve karakterine biçim veren bugünün mimarı, yarınların hazırlayıcısı muhterem öğretmenlerimize çok şey borçlu olduğumuz iyi bilinmelidir. Yılın sadece bir gününde değil her anında hatırlanması ve anlaşılması gereken eğitim camiasının değerli mensuplarının millet ve devlet hayatında ikame edilemez yerleri bulunduğu kuşku götürmez bir gerçektir.

Biliyor ve savunuyoruz ki öğretmen sadece sınıfının sönmeyen kandili, sadece öğrencilerinin azalmayan bir kaynağı değildir. Bunlardan mülhem bir gelecek ümidi varlık kimlik ve birlik çeşmesidir.

Evlatlarımıza vatan ve millet sevgisini aşılayan, akıl ve ahlak gelişimlerini sağlayan, kültür hazinesi, tarih çeşmesi, bilgi aydınlığı olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, hepsine uzun, sağlıklı, başarılı ve sorunlarından tamamen arınmış bir ömür diliyorum. Ayrıca Başöğretmen Atatürk’e, tüm şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ