BAYAT’TAN CEYLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

ORTAKÖY'DE TOKİ BİNALARI YÜKSELECEK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

YAŞAM      18 Ocak 2023 - 16:02     0

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Çorum’un Bayat İlçesi Yeni Mahallede oturan Müslüme Çetin ve eşi Saffet Çetin’in tekerlekli sandalye talebi Muhtarı Ali Abaz ve Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu aracılığıyla Milletvekili Ceylan’a ulaştırıldı.

Talebin kendisine ulaşması sonrasında Müslüme Çetin ve eşi Saffet Çetin çiftinin talebi olan tekerlekli sandalyeyi temin eden Milletvekili Ceylan, muhtar ve ilçe başkanı vasıtasıyla tekerlekli sandalye engelli vatandaşa teslim edildi.

Muhtarı Ali Abaz ve Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu aracılığı ile canlı telefon görüşmesi gerçekleştirilen Çetin Çiftçi Milletvekili Ceylan’a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etti.

Milletvekili Ceylan’ın yaptıkları ile sosyal devletçiliğin neler olduğunu daha iyi anladıklarını kaydeden Yeni Mahalle Muhtarı Ali Abaz, “Vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarında yardımına koşan, köylerimizin sorunlarını ilettiğimizde hemen çözüme kavuşturan milletvekilimizden çok şeyler öğreniyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendileri için dua etmelerini isteyen Milletvekili Ceylan, “Her insanın yaşamı kadar engelli bireylerin hayatı ve istekleri de bizim için önemlidir. Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu kapsamda engelli bireylerin toplumda yalnızlaşmasını önlemek için onların yanında ve arkasındayız. Mevlam, yaşama sevinci ile hayata tutunan vatandaşlarımıza ve sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde bir ömür sürmeyi nasip eylesin” dedi.

Bir engelli vatandaşın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Ceylan,” Siz değerli hemşehrilerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ