GELENEKSEL HALI SAHA TURNUVASI BAŞLIYOR

Okuduğunuz haber
ENGİN ERENLER İSTİFA ETTİ

İSKİLİP'İN SEVİLEN ESNAFLARINDAN MURAT ÜNALAN HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    ENGİN ERENLER İSTİFA ETTİ

ENGİN ERENLER İSTİFA ETTİ

BU KEZ TAVRIM NET DİYOR!

SİYASET      30 Mayis 2022 - 11:47     0

ENGİN ERENLER İSTİFA ETTİ

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Engin Erenler, bir kez daha görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Daha önce de görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran, ancak daha sonra genel başkan Mustafa Sarıgül’ün istifasını kabul etmediği gerekçesiyle görevine devam eden Engin Erenler, bu kez istifasını duyururken, “Tavrımız net ve kesindir” ifadelerini kullandı.

Engin Erenler, yine sosyal medya hesabından duyurduğu istifa açıklamasında, “Tavrımız Nettir ve Kesinlikle hiç birşey değiştirmeyecektir.

Daha önce ki istifam kabul edilmemiş ve göreve devam etmiştim.

Fakat bu karar günlerdir konuşulup genel merkez ve diğer bir kaç il başkanımız ile görüşme doğrultusunda yapılmış asla ve asla geri dönüşümüz olmayacaktır” dedi.

Erenler, kendisiyle birlikte tüm yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle, İskilip ilçe başkanı ve yönetiminin istifa ettiğini ve istifalarının kabul edildiğini duyurdu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ