İSMAİL HARDAL HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
FİTRE VE ZEKATLARINIZ İBRAHİM’E UMUT OLACAK

CHP, İSKİLİP’TE HALKI DİNLEDİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    FİTRE VE ZEKATLARINIZ İBRAHİM’E UMUT OLACAK

FİTRE VE ZEKATLARINIZ İBRAHİM’E UMUT OLACAK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ramazanda vatandaşları fitre ve zekatlarını SMA hastası İbrahim bebeğin tedavisi için bağışlamaya davet etti.

SAĞLIK      06 Nisan 2023 - 13:23     0

FİTRE VE ZEKATLARINIZ  İBRAHİM’E UMUT OLACAK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ramazanda vatandaşları fitre ve zekatlarını SMA hastası İbrahim bebeğin tedavisi için bağışlamaya davet ederek, "Şifa ayı Ramazan’da fitre, zekat ve sadakalarımızla İbrahim bebeğe şifa olalım” dedi.

Şahiner, Sungurlulu hemşehrilerimiz Mansur ve Tuğba Çalış’ın SMA teşhisi konulan oğulları İbrahim bebek için çağrıda bulundu. Başlatılan yardım kampanyasının %19 olduğunu ve çok yavaş ilerlediğini söyleyen Başkan Şahiner, İbrahim bebeğin kaybedecek bir dakikasının bile olmadığını ve biran önce sağlığına kavuşması gerektiğini söyledi.

“Ramazan ayı; zekat ve sadakanın en güzel yaşandığı aydır” diyen Başkan Şahiner, “Ramazan ayı aynı zamanda hayatı sadaka üzerine yaşama bilincidir. Bu nedenle Ramazan ayı paylaşma, diğer gamlık, fakiri ve muhtacı düşünme ayıdır.

Zekatımızı ve sadakalarımızı verirken de en yakınımızdan başlamak en doğru olanıdır. Şifa ayı Ramazan ayında SMA hastası İbrahim yavrumuza zekat ve sadakalarımızla nefes olup hep birlikte şifa olalım!” ifadelerini dile getirdi.

Duyarlı hemşehrilerinin yardımıyla İbrahim bebeğin kurtarılabileceğini vurgulayan Başkan Şahiner, daha önce Zehra Meva’da başardıklarını, yine başarabileceklerini söyleyerek, “Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Kendi çocuğumuzun da bu duruma düştüğünde nasıl bir tepki vereceğimizi hepimiz çok iyi bilmekteyiz. O nedenle oğlumuza bu konuda yardımcı olalım” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ