TAHTASIZ: TARIMIN EN BÜYÜK SORUNU İKTİDAR

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU ARDA’NIN GELECEĞİ PARLAK!

KARACA TANDIR KEBAP YARIN AÇILIYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUMLU ARDA’NIN GELECEĞİ PARLAK!

ÇORUMLU ARDA’NIN GELECEĞİ PARLAK!

GELECEĞİN ARDA GÜLER’İ OLARAK GÖSTERİLİYOR…

SPOR      09 Mayis 2024 - 16:11     0

ÇORUMLU ARDA’NIN GELECEĞİ PARLAK!

Başakşehir Futbol Kulübü alt yapısında top koşturan Çorumlu genç futbolcu Arda Günder, geleceğin Arda Güler’i olarak gösteriliyor.

Aslen Sungurlu’ya bağlı Çiçekli köyü nüfusuna kayıtlı Arda Günder, 7 yıl Gençlerbirliği’nde oynadıktan sonra İstanbul Başakşehir’e transfer oldu. Arda Güler’i kendisi için idol olarak gördüğünü belirten Günder için Arda Güler’de geçtiğimiz dönem bir video yayınlayarak “Başarılarının devamını dilerim kardeşim” ifadelerini kullandı.

Arda Güler gibi Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Arda Günder’in Arda Güler gibi başarılı bir futbolcu olacağı düşünülüyor.

Gençlerbirliği altyapısında forma giyen 15 yaşındaki Günder'in futbol oynarken çekilen görüntüleri 2 milyondan fazla görüntülenme alınca sosyal medyada gündem oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ