İMAMOĞLU MİNİBÜS HİBE ETTİ

Okuduğunuz haber
GÖSTERMELİK SİYASET YAPMIYORUZ

ÖDEMİŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÖSTERMELİK SİYASET YAPMIYORUZ

GÖSTERMELİK SİYASET YAPMIYORUZ

HİZMET SİYASETİNİN ALTINDA ORTAK AKIL VE İSTİŞARE YATIYOR

SİYASET      28 Temmuz 2022 - 11:46     0

GÖSTERMELİK SİYASET YAPMIYORUZ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Yeniyol Mahallesi'nde ki esnafları ziyaret etti.

Her fırsatta Çorum halkını ve esnafları ziyaret ederek, onların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ceylan, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi.

HER FIRSATTA ESNAFIN İÇİNDE

OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Her fırsatta esnafları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Aydoğdu ile birlikte Yeniyol Mahallesi'nde esnaf ziyaretine çıktı.

Her zaman halkla içe içe olmaya ve onların taleplerini dinlemeye büyük özen gösterdiklerini belirten Milletvekili Ceylan, AK Parti'nin başarılı hizmet siyasetinin altında ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade etti.

GÖSTERMELİK SİYASET YAPMIYORUZ

Göstermelik siyaset yapmadıklarını kaydeden Milletvekili Ceylan, "Biz 20 yıldır gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın yanında durduysak bundan sonra da aynı şekilde duracağız. Bu millete en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşları ve esnafı bilgilendiren Milletvekili Ceylan, ziyareti sırasında esnaflarla ve çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Ceylan, ayrıca esnaf ile çalışanlara işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.

HER FIRSATTA HALKIMIZI DİNLİYORUZ

AK Parti'nin her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu söyleyen Milletvekili Ceylan, “Bugün Sel Sokak ve Eski Saray Sokaklarda vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı ziyaret ederek onları dinledik. Vatandaşlarımıza en etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her fırsatta halkımızın ziyaret ediyor ve dinliyoruz. Ziyaretimiz sırasında sohbet ettiğimiz esnafımızın talepleri ve önerilerini not ediyoruz. Esnaf ve çalışan kardeşlerimize hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim” diye konuştu.

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Milletin partisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Ceylan, Çorum'u daha yaşanılabilir bir il haline getirmek amacıyla aziz milletimizden bizzat tavsiyeler almaya hassasiyet gösteriyoruz. Biz her fırsatta teşkilatımız ile birlikte sahaya iniyor, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Yapacağımız çalışmalarımız öncesi vatandaşlarımızı dinliyoruz. Kamu yararına ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ