ÇİFTÇİ TALİP EKEN, CHP’DEN ADAY ADAYI!

Okuduğunuz haber
GÜNAY’A ZİYARETÇİ AKINI!

ADAYLIĞINI ANITKABİR’DEN DUYURDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÜNAY’A ZİYARETÇİ AKINI!

GÜNAY’A ZİYARETÇİ AKINI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti' Çorum İl Başkanlığına atanan Murat Günay'a hayırlı olsun ziyaretlerindeki yoğunluk dikkat çekiyor.

SİYASET      20 Mart 2023 - 11:58     0

GÜNAY’A ZİYARETÇİ AKINI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti' Çorum İl Başkanlığına atanan Murat Günay'a hayırlı olsun ziyaretlerindeki yoğunluk dikkat çekiyor.

Hiçbir ziyaretçisini geri çevirmeyen AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, elinden geldiğince parti çalışmalarından kalan zamanlarında hayırlı olsuna gelen ziyaretçileri ile sohbet ediyor.

Hayırlı olsuna gelen, çiçek gönderen veya çiçek yerine AFAD’a bağış yapan dostlarına teşekkür eden Başkan Günay, birlik ve beraberlik içerisinde Çorum için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

ADAY ADAYI SAYISI 40’IN ÜZERİNDE

Devam eden aday adaylık başvuru sürecine rağmen şu ana kadar 40’ın üzerinde başvuru aldıklarını belirten Başkan Günay, "2023 seçimleri büyük ve güçlü Türkiye için çok önemli. Türkiye yüzyılına damga vuracak bu seçimin ülkemiz, milletimiz, partimize hayırlı olmasını diliyorum" diyerek başvurusu süresinin 22 Mart Çarşamba günü akşamına kadar uzatıldığını tekrar hatırlattı.

BAŞVURULARDA REKOR

KIRACAĞIMIZA İNANIYORUM

Başvurularda rekor kıracak sayıya ulaşacaklarına inancının tam olduğuna vurgu yapan Başkan Günay, başvuru tarihinin bitimine kadar olan sürede rekor bir başvuru beklediklerinin altını çizdi.

Seçim takviminin açıklanmasının ardından milletvekilliği aday adaylığı başvurusu kapsamında İl teşkilatının en yoğun günlerini yaşadığını dile getiren Başkan Günay, Türkiye ve Türkiye’nin yüzyılının inşasında bende varım diyerek ortaya çıkan herkese teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ