19 MAYIS, CUMHURİYET TARİHİMİZİN MİLADIDIR

Okuduğunuz haber
GÜNAY’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

KAYRICI: ARTIK ÇORUM’UN DA TBMM’DE SÖZ HAKKI OLACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÜNAY’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

GÜNAY’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu.

SİYASET      19 Mayis 2023 - 11:11     0

GÜNAY’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde salt çoğunluğu sağlayan Cumhur ittifakının başarısının 28 Mayıs’ta 2. tur oylamada da sandıklara yansıyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar rekor oyla seçileceğini belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay şu açıklamalarda bulundu;

“Başta çok kıymetli, Ak Parti seçmenlerimiz olmak üzere Cumhur ittifakımızı oluşturan tüm kıymetli seçmenlerimize ve genelde de tüm Çorumlu hemşerilerimize 14 Mayıs seçimlerinde göstermiş oldukları olgunluk, hoşgörü, kararlılık ve demokratik tavır için teşekkür ediyorum.

Tüm vekillerimizi tebrik ediyor muvaffakiyetler diliyorum.

Cumhur ittifakı, bu ülkenin değerlerine ve kazanımlarına sahip çıkmış, kökü dışarıda oluşumların ülkemize yönelik tehditlerine kendisini siper etmiş, küresel oyunları bozmuştur.

Bu seçimlerde Türkiye genelinde ve Çorum’da % 90’a varan ve hatta % 90’ı aşan katılım göstermektedir ki, insanımız kendi geleceğini kendisi belirlemek noktasında güçlü bir irade sergilemiştir.

14 Mayıs seçimlerinin tartışmasız galibi ise hiç şüphesiz son yirmi yılda olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakıdır.

Cumhur ittifakı olarak mecliste çoğunluğu elde ettik. İnşallah 28 Mayıs’taki seçimde de 14 Mayıs seçim zaferimizi taçlandıracak ve bugünkünden daha yüksek bir oranla liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.

Bu seçimin bir de mağlupları var. Mağlup olanlar sadece Kemal Kılıçdaroğlu ile kağıt üzerinde önümüze çıkan görünür ittifaklar değildir.

Bu seçimin mağlupları;

Tüm terör örgütleri,

Terörün yerli işbirlikçileri, sivil görünümlü yapılardır.

28 Mayıs’ta tekrarlanacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde değerli hemşerilerimize çağrımız şudur:

Hiçbir şekilde rehavete kapılmayın. 14 Mayıs’ta göstermiş olduğunuz kararlılığı aynı şekilde devam ettirin.

Türkiye’nin ve dünyanın aydınlık geleceği için durmak yok, yola devam diyoruz.

Türkiye için, yarınlarımız için, mazlum milletlerin gözyaşlarını dindirmek ve dünyaya barış ve huzur getirmek için 28 Mayıs’ta vatanını seven, milletine bağlı herkesi istisnasız bir şekilde ve daha güçlü bir sesle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye çağırıyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ