ÖZSAÇMACI: MİLLETE ADALETİNİ KAYBEDEN ÜLKEYE ADİL OLAMAZ

Okuduğunuz haber
HASTANE İHALESİ 21 ARALIK’TA

ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    HASTANE İHALESİ 21 ARALIK’TA

HASTANE İHALESİ 21 ARALIK’TA

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Av. Oğuzhan Kaya, beklenen müjdeyi verdi.

SAĞLIK      09 Kasim 2022 - 12:21     0

HASTANE İHALESİ 21 ARALIK’TA

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Av. Oğuzhan Kaya, beklenen müjdeyi verdi.

Ceylan ve Kaya, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü. Vekiller, “eski devlet hastanesi” olarak bilinen yer için 21 Aralık’ta yeniden ihale yapılacağını duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Eski devlet hastanesinin yeniden sağlık hizmetlerine kazandırılması için 2021 yılında başlatılan çalışmaların yaşanan maliyet artışları nedeniyle yeniden değerlendirildiğini bildiren Ceylan ve Kaya, müjdeyi verdi.

Ziyaretin ardından ortak bir açıklama yapan Ceylan ve Kaya, hastanenin yeniden hizmete açılabilmesi için 21 Aralık’ta ihale edileceğini açıkladı.

Ceylan ve Kaya, “İlimiz Bahçelievler mahallesi 171 ada 60 parselde yapılacak olan 200 yataklı B grubu devlet hastanemiz 2. Basamak Devlet hastanesi tüm özelliklerini taşıyacak ayrıca bu alanda mevcut eski C blok olarak adlandırılan binanın da güçlendirmesi yapılarak yataklı servis olarak hizmet vermesi sağlanacaktır. Yeni hastanemiz inşaat ihalesi 21.12.2022 tarihinde Sağlık Bakanlığımızca yapılacak olup ihale sonrası en kısa sürede inşaatına başlanacaktır. Yeni devlet hastanemizin hiçbir sorunu yok. Orada Çorum’a verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Mevcut devlet hastanesini de yaparak entegre bir şekilde Çorum’un hizmetine sunacağız” açıklamasında bulundular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ