MİSAFİRLİK ÇOKTAN BİTTİ, BUNDAN SONRASI İSTİLADIR

Okuduğunuz haber
İKTİDAR BAŞARISIZ, ÇORUM MAĞDUR

MARANGOZLAR ODASI’NDAN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

Anasayfa   /    Siyaset    /    İKTİDAR BAŞARISIZ, ÇORUM MAĞDUR

İKTİDAR BAŞARISIZ, ÇORUM MAĞDUR

İyi Parti İl Başkanı Bekir Öszaçmacı, demiryolu/hızlı trenin yapımına bir türlü başlanamayan ancak son yirmi yıldır her seçim döneminde iktidarın polemik konusu yaptığı bir mevzu olduğunu savundu.

SİYASET      29 Nisan 2022 - 13:22     0

İKTİDAR BAŞARISIZ, ÇORUM MAĞDUR

İyi Parti İl Başkanı Bekir Öszaçmacı, demiryolu/hızlı trenin yapımına bir türlü başlanamayan ancak son yirmi yıldır her seçim döneminde iktidarın polemik konusu yaptığı bir mevzu olduğunu savunarak, “Tren nerde, Tren yolu nerde? İnek nerde? Balta nerde? Su nerde? Ağaç nerde? Nerde nerde derken en sonunda yandı bitti kül oldu diye biter bu tekerleme her zaman bilirsiniz. Bu iktidarında sonu olan seçimler geldi çattı.”dedi.

Yaptığı açıklamada havaalanı konusuna hiç girmeyeceğini vurgulayan Özsaçmacı, şöyle dedi:

“Havaalanı konusuna hiç girmiyorum bile. İktidarın Çorum ile alakalı cevaplandırdığı ve gündemlerinde ve yatırım programında olmadığını net anlayabildiğimiz bir konu artık havaalanı. Bizlere vermiş olduğunuz muhalefet görevi doğrultusunda oylarınızla ile iktidar olanlara, Çorum ile alakalı sorular, önergeler vermekteyiz. Bunları hem yerelde hem de TBMM’de sorarak gerçekleştirmekteyiz. Sorularımızın cevabını eğer iktidar lütfeder cevaplandırırsa da, sizlerle paylaşıyoruz. Şimdiye kadar bütün bakanlıklara Çorumun yatırımları, eksikleri, sorunları, yapılacak olanlar gibi konularda sorular ve önergeler verdik. Sadece Ulaştırma Bakanlığı cevap verdi ve biliyorsunuz gördünüz iktidarın Çorumu olumsuz olarak değerlendirildiği ortaya çıkmıştır. Diğer bakanlıklar cevap dahi vermediler.

Kıymetli hemşerilerim seçmiş olduğumuz milletvekillerinin bugün ki Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde etkisi yoktur. Millete karşı sorumluluğu olan milletvekilleri ile tek bir kişiye sorumlu olan bakanların nasıl iletişim kurduklarını siz hayal edebiliyor musunuz? Bu nedenlerle Çorum’un sorunları ve taleplerini ulaştırabileceğimiz bir yer, bir bakan yoktur. Devletin rutin yatırım ve desteklerinin tümü ülkede standart olan desteklerdir. Şehrimize yeni getirilmiş veya üzerinde uğraş sarf edilmiş durumlar değildir.

Sonuçta İktidarın başarısızlığı Çorumu mağdur etmeye devam ediyor."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ