İSKİLİP'İN SEVİLEN ESNAFLARINDAN MURAT ÜNALAN HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI

MEHMET ERDEM KONSERİ PERŞEMBE AKŞAMI!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI

İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI

İskilip’te İstanbul’un Fethinin 569. Yıldönümünde “Fethin 569. Yılında Akşemseddin” konferansı düzenlenecek.

İLÇELER      30 Mayis 2022 - 14:51     0

İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI

İskilip’te İstanbul’un Fethinin 569. Yıldönümünde “Fethin 569. Yılında Akşemseddin” konferansı düzenlenecek.
İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi, İskilip Müftülüğü, İskilip Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Çor-Der ve İskilip basınının katkılarıyla 3 Haziran Cuma günü İskilip Öğretmenevinde düzenlenen konferansa Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şaban Karasakal ve yerel Tarihçi Nurettin Tanay konuşmacı olarak katılacak. Doç. Dr. Karasakal ve yerel tarihçi Nurettin Tanay tarafından İstanbul’un Fethinin manevi mimarı Akşemseddin, Fatih ve Fetih konulu konferans verilecek.
Program öğle namazında Ulucami’de Kuran-ı Kerim ve mevlit okunması ile başlayacak. Cami çıkışı Çorum Belediyesi Mehter Takımı konser verecek. Daha sonra mehteran eşliğinde Öğretmenevine yürüyerek geçilecek. Geçiş güzergahında Müftülük bahçesinde bulunan (Şeyh Muslihiddin Attar (Çakmakdede) türbesi ziyaret edilerek dualar edilecek. Saat 14.00’te Öğretmenevinde konferans programı gerçekleştirilecek.
Organizasyon komitesi 3 Haziran Cuma Günü gerçekleştirilecek programa tüm İskiliplileri davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ