ORTAKÖY BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GENİŞLETİYOR

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ’DE TEŞKİLATLARA ATAMA!

İZİNLİ ASKERİN ÖLÜMÜ KAHRETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ PARTİ’DE TEŞKİLATLARA ATAMA!

İYİ PARTİ’DE TEŞKİLATLARA ATAMA!

İyi Parti Çorum Teşkilatlarının önerisi ile Uğurludağ ilçesi ve Ortaköy’ün Aşdağul Beldesi’ne atama yapıldı.

SİYASET      23 Haziran 2022 - 15:54     0

İYİ PARTİ’DE TEŞKİLATLARA ATAMA!

İyi Parti Çorum Teşkilatlarının önerisi ile Uğurludağ ilçesi ve Ortaköy’ün Aşdağul Beldesi’ne atama yapıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın verdiği bilgiye göre, Genel Başkan Meral Akşener’in olur ve takdirleri ile Uğurludağ ilçe başkanlığı görevine İbrahim Yıldırım, Aşdağul belde başkanlığına Şenol Öncül atandı.

İl Başkanı Özsaçmacı, “İYİ Parti her geçen gün güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam etmekte 20 yıllık iktidarın yanlışlarından bitkin düşen yorulan halkımızın yegâne umudu iyi parti olmaktadır. Bugün vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühü bunun bir göstergesi olmaktadır” dedi.

İyi parti Çorum teşkilatlarında yenilenmeler geliştirmelerin seçim süreci boyunca devam edeceğini kaydeden Özsaçmacı, “Bu kapsamda Uğurludağ ilçe teşkilatımızda yeni bir atama yapılarak teşkilatımızın güçlenmesi ve gelişmesi hedeflenmiştir.  İl başkanlığının önerisi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olur ve takdirleri ile Uğurludağ ilçe başkanı olarak Sayın İbrahim Yıldırım atanmış olup deneyim ve tecrübesi Uğurludağ ilçemize önemli katkılar sağlayacağına olan inancımızla hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Ortaköy ilçemiz Aşdağul belde başkanlığına Sayın Şenol Öncül atanmış olup partimizin hedefleri doğrultusunda başarılı çalışmalar yapacaklarına olan inancımız oldukça güçlüdür. Kendilerine başarı dileklerimle Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ