STK’LAR SİYASETÇİLERİN YAN ŞUBESİ OLMAMALIDIR

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ’DEN AŞGIN’IN SÖZLERİNE TEPKİ!

HGYD YÖNETİM KURULU AHLATCI İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ PARTİ’DEN AŞGIN’IN SÖZLERİNE TEPKİ!

İYİ PARTİ’DEN AŞGIN’IN SÖZLERİNE TEPKİ!

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın Hizmet-İş Sendikası Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

SİYASET      26 Mayis 2022 - 11:10     0

İYİ PARTİ’DEN AŞGIN’IN SÖZLERİNE TEPKİ!

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın Hizmet-İş Sendikası Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

Özsaçmacı, iktidarın Çorum Belediye Başkanı’nın geçmişte görev alan kendi partisine mensup yöneticileri ‘Ben yoktum, onlar yaptı’ diyerek eleştirdiğine dikkat çekerek, Aşgın’ın kamuoyuna sözleriyle ilgili detaylı açıklama yapması gerektiğini ifade etti.

Özsaçmacı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri dile getirdi:

“Çorumu yıllardır zarar ettirdiniz demek ki demek ki işçi maaşlarını ödeyemediniz üstüne Çorumluyu borçlandırdınız ve bunu da bugün iktidardan gidişinizi anladığınız için ben yoktum onlar yaptı diyerek kurtulamazsınız. Ak partinin tüm siyasal mecrasına ulvi bir dava olarak ifade ederken tamamından sorumlu olduğunuz gerçeğinden kaçamazsınız.

Şimdi bizim anlamadığımız 28 yıldır aynı düşüncenin 21 yıldır da aynı partinin yönettiği bir belediye kendinden öncekileri yönetememek ve zarara uğratmakla itham ederek neyi anlatmak istemektedir. O zaman muhalefetin söyledikleri doğru ise iktidar ne işe yaramaktadır. 20 yıldır ülkeyi 28 yıldır belediyeleri yöneten iktidar halkın reyini hoyratça harcayıp kendi iç hesaplaşmalarında halkın iradesi ile dalga geçmektedir.

Al birini vur ötekini misali. Radyo, televizyon, gazete, dergi, Her bir şey meydanda sergi var sergi. Esnafa çiftçiye koy peşin vergi.

Şimdi görüyoruz ki envayi çeşit şeyler yayıyorlar. Anlaşılıyor ki, mızıkçılık yapmak için gereken hamlelerin alt yapısını bu tarz söylemlerle hazırladıklarını görmekteyiz. Bu nedenlerle Çorumlu hemşerilerimi uyarmak bizim vazifemizdir.

Bardak, tabak, oyuncak, çay verdiler, barajın dibinde yalı verdiler, Gül yaprağı gösterip, çalı verdiler Uyan Hemşerim! Uyuma uyan. AK Parti belediyeleri bir birine silsile yolu gibi devir ederken demek ki borç ile batak ile devam ediyorlar.

Sayın belediye başkanının taraf olduğu sendika genel kurulunda sarf etmiş olduğu beyanlarını kamuoyunda açarak aydınlatmalıdır.

Çorumlu hemşerilerimizde ekseriyetle bunları bilmelidir. Yıllardır zarar eden bir belediyeyi devraldığından bahseden sayın belediye başkanı kendi partisinin yönetimini açıkça anlatmaktadır. Görünen o dur ki AK Parti dönemi bitiyor.

Hepsi birden ben orda değildim, ben yapmadım, ben çalmadım, ben onlardan değilim, Onlar çaldı demek için sıraya girmiş durumundalar. Hem iktidardan hem de belediyeden gidişleri yakındır.

Az kaldı hemşerim, az kaldı.

Ünlü bir atasözü derki, batan gemiyi ilk fareler terkeder; ama farenin gemiyi terk ederken kaptana hadi birlikte çıkalım dediğini ilk kez görmekteyiz. Kampanya dönemi geldi-geçiyor, uyuma hemşerim fırsat kaçıyor. Bunlar çatır-çatır ihale alıyor. Uyan hemşerim! uyuma uyan.

Sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimiz umudunu kesmesin!

 Milletimizle el ele, kol kola, omuz omuza vererek ulaşacağımız, güven, huzur ve yepyeni umutlarla uyanacağımız İYİ Parti iktidarına, O güneşli ve kutlu güne az kaldı."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ