CAMİLERİN MUSLUKLARINI ÇALDI

Okuduğunuz haber
KALECİ HASAN HÜSEYİN 1. LİGE GİTTİ

TÜGVA YAZ OKULLARI AÇILDI

Anasayfa   /    SPOR    /    KALECİ HASAN HÜSEYİN 1. LİGE GİTTİ

KALECİ HASAN HÜSEYİN 1. LİGE GİTTİ

Çorum FK’nın başarılı kalecisi Hasan Hüseyin Akınay, 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile anlaştı.

SPOR      21 Haziran 2022 - 09:57     0

KALECİ HASAN HÜSEYİN 1. LİGE GİTTİ

Çorum FK’nın başarılı kalecisi Hasan Hüseyin Akınay, 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile anlaştı.

Çorum Futbol Kulübünde Halil İbrahim Sönmez'in ardından takımdan ayrılan ikinci isim kaleci Hasan Hüseyin Akınay oldu. 2 sezondur Çorum FK kalesini koruyan 28 yaşındaki Akınay'ın Adanaspor'la anlaştığı öğrenildi.

Çorum FK ile yollarını ayıran kaleci Hasan Hüseyin Akınay, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. "Çorumspor forması giymek benim için büyük bir zevk ve onurdu" diyen Akınay, mesajında şunları kaydetti:

"Çorum'da unutulmaz anılar da yaşadım, çok zor zamanlar da... Çok özel insanlarla yollarımız kesişti. Burada geçirdiğim süre boyunca kırmızı siyah renkler için birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim.

Bu takıma gelmeme vesile olan Sayın Oğuzhan Yalçın ağabeyime, yöneticilerime ve kulüp personeline ayrıca teşekkür ederim.

Yensek de, yenilsek de desteğini biran olsun esirgemeyen gerçek Çorum FK taraftarlarına da teşekkür ederim.

Hakkınızı helal edin."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ