ÇORUM FK'YA GALİBİYET YETMEDİ

Okuduğunuz haber
KARŞILIKSIZ SEVMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ ANNEDİR

ÇORUMLU HARUN ASTSUBAY YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    KARŞILIKSIZ SEVMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ ANNEDİR

KARŞILIKSIZ SEVMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ ANNEDİR

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “ Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      09 Mayis 2022 - 13:13     0

KARŞILIKSIZ SEVMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ ANNEDİR

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “ Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Toplumumuzun temel yapı taşını aileler, ailelerin temellerini de anneler oluşturmaktadır. Karşılıksız sevmenin en güzel örneğini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de manevi kaynağıdır. Bu yüzdendir ki dilimizden ve gönlümüzden geçen en güzel kelime daima “anne” olmuştur” dedi.

Ahlatcı, mesajını şöyle sürdürdü:

Annelerimiz sevgi, sabır ve özverileriyle çocuklarının hayatında birer rehber öğretmendir. Korona virüsle mücadele sürecinde de görüyoruz ki evde kalan çocuklarımızın hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, fedakârlığı ile de en büyük kahramanlarımızdandır. Üstlendikleri sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman bitmez. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan ve sevgilerini başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Yüreğinde taşıdığı sınırsız sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, engelli yavrularımızı özveri ile büyüten, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerimizin “Anneler Günü’nü” kutluyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu özel gün vesilesiyle sağlık, sıhhat ve huzur içinde annelerimizle nice “Anneler Günü’ne” ulaşmamızı temenni ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ