ÇORUM İÇİN MASAYA YUMRUĞU VURMASINI BİLİRİM, HİZMET EDENİN ELİNİ ÖPMESİNİ DE!

Okuduğunuz haber
KAVUNCU: ÜLKEM VE KENTİM İÇİN SAMİMİ DUYGULARLA ÇALIŞTIM

ÇORUM’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAVUNCU: ÜLKEM VE KENTİM İÇİN SAMİMİ DUYGULARLA ÇALIŞTIM

KAVUNCU: ÜLKEM VE KENTİM İÇİN SAMİMİ DUYGULARLA ÇALIŞTIM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Kentin Gündemi İnternet Haber Sitesi’ne ziyarette bulundu.

SİYASET      11 Mayis 2023 - 16:14     0

KAVUNCU: ÜLKEM VE KENTİM İÇİN SAMİMİ DUYGULARLA ÇALIŞTIM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Kentin Gündemi İnternet Haber Sitesi’ne ziyarette bulundu.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde milletvekili adayı gösterilmeyen Kavuncu, milletvekilliği sürecinin tamamlanmasına kısa bir süre kala çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, milletvekilliği dönemi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuyor.

Kavuncu, Kentin Gündemi İnternet Haber Sitesi’ni de ziyaret etti. Kentin Gündemi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Güley ile görüşen Kavuncu, milletvekilliği döneminde gerek yerelde Çorum için, gerekse de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkemiz için samimi duygularla çalışmaya gayret gösterdiğini söyledi.

14 Mayıs’ta Türkiye için son derece önemli olan bir seçimin yaşanacağının anlatan Kavuncu, “Benim aday gösterilip gösterilmem çok önemli değil, ancak Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi bu ülke için çok önemlidir. İnanıyorum ki, dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü yine sandıktan zaferle çıkacaktır” diye konuştu.

Milletvekilliği döneminde yaptıkları hizmetlerin anlatımı noktasında basın ve yanı kuruluşlarının milletle aralarında köprü vazifesi gördüğünü anlatan Kavuncu, özellikle de objektif yayıncılık anlayışından taviz vermeyen Kentin Gündemi İnternet Haber Sitesi’ne ve Genel yayın Yönetmeni Mehmet Güley’e teşekkür etti.

Kentin Gündemi Genel yayın Yönetmeni Mehmet Güley de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kavuncu’ya teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ