TAPU’DA YEMEKHANE VE HAVALANDIRMA SORUNU!

Okuduğunuz haber
KAYA, ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

BAYAT’TA BİSİKLET TURU!

Anasayfa   /    Gündem    /    KAYA, ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

KAYA, ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorumlularla iç içe olmaya devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Oğuzhan Kaya, esnafın bir ülkenin en önemli mihenk taşı olduğunu belirterek, onları sorunu kendilerinin sorunu olduğunu söyledi.

GÜNDEM      21 Eylül 2022 - 10:59     1

KAYA, ÇALMADIK KAPI,  SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorumlularla iç içe olmaya devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Oğuzhan Kaya, esnafın bir ülkenin en önemli mihenk taşı olduğunu belirterek, onları sorunu kendilerinin sorunu olduğunu söyledi.

Oğuzhan Kaya bugün, AK Parti Çorum il Başkan yardımcılarından Elvan Börekci, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile esnaf ziyeretlerinde bulundu.

Amaçlarının birlik beraberlik, kardeşlik içinde Çorum’a hizmet ederek, gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak olduğunu ifade eden Oğuzhan Kaya, “Her gün Çorumlu hemşehrierimizle gönül bağımızı kuvvetlendirmek üzere bıkmadan, yorulmadan, ilk gün gibi aşkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti olarak her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla bir arada olduklarını dile getiren Oğuzhan Kaya, "Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. AK Parti'nin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız birlik beraberlik, kardeşlik içinde Çorum’a hizmet etmek. Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak istiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin yapı taşı, birlik ve beraberliğimizin özüdür. Bu minval de partimizin misyonu ve vizyonu ile hareket ederek her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnafımıza yaptığımız desteklerle pandemi döneminde biraz daha nefes alarak salgın dönemini atlatmalarına destek olduk, olmayada devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin bu ülkeye yaptığı hizmetleri ve geleceğin planlarını her zaman, her yerde, herkese anlattıklarını bildiren Oğuzhan Kaya, “Sokak sokak, cadde cadde, meydan meydan dolaşırken gördüğümüz, duyduğumuz, hissettiğimiz 2023'ün kazananı yine Türkiye olacak. Vatanımıza ve milletimize hizmet olan kutsal davamızın izinde bir önceki gününden daha çok çalışmayı gaye edinen birlik ve beraberliğinden güç alan teşkilatımızla 2023 hedeflerimizle, durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz. AK neferler olarak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda medeniyet sancağımızı hep daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

BOŞU BOŞUNA
BOŞU BOŞUNA. EMEĞİNE YAZIK
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ