TAŞIMA VE SERVİS SEKTÖRÜ CAN ÇEKİŞİYOR

Okuduğunuz haber
KENDİNİ ASKER OLARAK TANITIP, DOLANDIRDI

BAĞ HIRSIZLARI YAKALANDI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    KENDİNİ ASKER OLARAK TANITIP, DOLANDIRDI

KENDİNİ ASKER OLARAK TANITIP, DOLANDIRDI

Osmancık ilçesinde kendisini askeri personel olarak tanıtarak vatandaşı dolandıran zanlı yakalandı.

ASAYİŞ      12 Ocak 2022 - 13:10     0

KENDİNİ ASKER OLARAK TANITIP, DOLANDIRDI

Osmancık ilçesinde kendisini askeri personel olarak tanıtarak vatandaşı dolandıran zanlı yakalandı.

Geçtiğimiz ekim ayında Çorum’un Osmancık ilçesi İnal köyünde bir vatandaşın ev telefonunu arayarak kendisini askeri personel olarak tanıtan ve ‘İsminiz terör örgütleri tarafından kullanılmaktadır, evinizde bulunan altın ve paraları evinize gelecek olan personele teslim etmeniz gerekmektedir’ diyerek 10 adet çeyrek altını ile 10.000 TL parasını dolandıran şüpheli Osmancık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dolandırıcılık olayı üzerine Valilik'ten yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın, dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları, kendilerini arayarak ‘Askerim, Polisim ve Savcıyım” diyenlere itibar etmemeleri, değerli eşyalarını ve kişisel bilgilerini vermemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Jandarma’ya bilgi vermeleri dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacaktır.”denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ