ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

Okuduğunuz haber
KILIÇ, MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

HORUZ'DAN İLÇELERE ZİYARET!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KILIÇ, MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

KILIÇ, MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

AK PARTİ’NİN HAMURUNU MİLLETİN YOĞURDU

SİYASET      18 Mart 2023 - 18:22     0

KILIÇ, MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Çorum Belediyesi eski Başkan yardımcılarından Av. Hüseyin Kılıç, AK parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği bir basın toplantısı ile açıkladı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Alagöz, Mustafa Kılıç, Abdulbaki Kartancı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ın yanısıra eski belediye meclis üyeleri, parti yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü kutlayarak konuşmasına başlayan Hüseyin Kılıç, başta Çanakkale şehitleri olmak üzere, tüm şehitlere ve güney doğu bölgemizde meydana gelen deprem ve sel nedeni ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

AK Parti’nin mayasını milletin attığını, hamurunu milletin yoğurduğunu, kumaşını yine milletin dokuduğunu ifade eden Hüseyin Kılıç, sırtını millet dışında güç odaklarına dayayanları, siyaset sahnesinden silinip giderken, AK Parti’nin yıllardır maruz kaldığı onca saldırıya, onca ihanete rağmen dimdik ayakta kalmasının sırrının da bu olduğunu dile getirdi.

Kurulduğu 14 ağustos 2001 yılından beri üyesi olmakla şeref duyduğu AK Parti’de belediye başkan yardımcılığı, belediye meclis üyeliği, disiplin kurulu başkanlığı, demokrasi ve hakem heyeti başkanlığı görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Kılıç, Türkiye’nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonu için dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, değerli kadrolarıyla birlikte yürümek için 28. dönem milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çorum’da doğdum, Çorum’da okudum, Çorum’da doydum, Çorum’da çalışıyor ve yaşıyorum.

Sizleri temsil için Ankara’da olacak olsam da bağlarımı koparmadan Çorum’da yaşamaya devam ederek ve Çorum’un sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım.

AK Parti’mizin göreve geldiği günden bu zamana kadar gerek ülkemizin, gerekse ilimizin, birçok sorunları çözülmüştür.

Ülkemiz cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Ak Kadrolarla birlikte geçen 22 yıllık süreçte çağ atlamıştır.

Hayal dahi edilemeyecek hizmetler yapılmış, ülkemiz her alanda dünyada ve bölgesinde gündem takip eden değil, gündemler oluşturan bir güç haline gelmiştir.

Ülkemizin dünyada ve bölgesinde, bir güç haline gelmesi ve söz sahibi olması Türkiye düşmanlarını bir araya getirmiş, başta cumhurbaşkanımız olmak üzere ak partiyi iktidardan uzaklaştırmanın yollarını sürekli arar olmuşlardır. Milletimiz; feraseti ve sağduyusu ile bu karanlık güçlerin hedeflerine ulaşmasına asla müsaade etmeyecektir.

Bizlere düşen Cumhurbaşkanımızın layık olduğu yerde hizmetlerine devam etmesi için ve mecliste de ak partimizin güçlü bir şekilde temsil edilmesi için çok çalışmaktır. Memleket ve milletimiz için bir ve beraber olmak gibi bir mecburiyetimiz vardır.

Memleketimizle huzurla yaşayabilmemiz için bizler küçük hesaplar yapmadan, bir ve beraber olursak ,  “iri” oluruz.

Biz sen ben demeden, birilerinin oyununa gelmeden birlikte hareket edersek, dimdik ayakta durursak  “diri “ oluruz.   Ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi  “yöresine, rengine, diline”  bakmadan bütün bunları bir zenginlik olarak görüp kardeşlik hukuku içerisinde kucaklaşırsak işte o zaman, hep birlikte Türkiye oluruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ