DERE, ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

Okuduğunuz haber
LEK, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

TÜRKOĞLU, YAD EDİLDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    LEK, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

LEK, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

AK Parti İskilip önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Lek, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Çorum Milketvekili aday adayı oluyor.

SİYASET      20 Mart 2023 - 12:06     0

LEK, ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

AK Parti İskilip önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Lek, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Çorum Milketvekili aday adayı oluyor.

21 Mart 2023 Salı günü saat 14.00’te parti İl binasında adaylık açıklaması yapacağını bildiren Lek, “Ufkumuza gökyüzünün mavisini ve doğasının yeşilini dolduran; adım attığımızda her sokağı evimizin bir odasıymış gibi kendisine ait hissettiren güzel Çorum’umuzun kıymetli insanları, değerli hemşehrilerim” dedi.

“Umudumuz, sevgimiz, gayretimiz, emeğimiz bu şehir için, bu ülke için” diyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Lek, “Bugün kendi adıma, şehrim adına, ülkem adına bu yolda bir adım atmanın ilk heyecanını yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ışığında Türkiye’nin yarınlarının inşa edileceği 2023 seçimlerinde Çorum’umuzun her sokağında bir iz bırakabilmek için bu kutlu yolculuğa çıktık.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle “Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır” şiarıyla hareket ederek doğup büyüdüğüm sevdam Çorum’umuza hizmet etmek adına 21 Mart 2023 Salı günü saat 14:00’te İl Başkanlığımızda Milletvekilliği aday adaylığı basın toplantımızı gerçekleştireceğimiz.

Bu kutlu yolculukta siz değerli hemşehrilerimizin, kıymetli dava ve yol arkadaşlarımızın destek ve katılımlarını bekliyor; Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ