BAKAN KASAPOĞLU, BUGÜN ÇORUM’DA!

Okuduğunuz haber
MECİTÖZÜ’NDEN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

DODURGA ESNAFINDAN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    MECİTÖZÜ’NDEN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

MECİTÖZÜ’NDEN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammed Öz ve yönetim kurulu oybirliği ile ÇESOB seçimlerinde Erdoğan Çerikci’yi destekleme kararı aldı.

GÜNDEM      30 Nisan 2022 - 14:32     0

MECİTÖZÜ’NDEN ÇERİKCİ’YE TAM DESTEK!

Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammed Öz ve yönetim kurulu oybirliği ile ÇESOB seçimlerinde Erdoğan Çerikci’yi destekleme kararı aldı.

8 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kuruluna kısa bir süre kala Erdoğan Çerikci’ye destekler artarak devam ediyor.

Merkezdeki odaların büyük çoğunluğunun desteğini arkasına alan Erdoğan Çerikci’ye ilçelerden de ardı ardına destek açıklamaları gelmeye başladı. Mecitözü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi de ÇESOB seçimlerde tercihini, Çorum esnaf ve sanatkarlarına bir bütün olarak katkı sağlayacağına ve faydalı hizmetler vereceğine inandıkları Erdoğan Çerikci’den yana yaptı.

Oda Başkanı Muhammed Öz, yönetim kurulu ile yaptıkları istişare sonucunda oybirliğiyle Erdoğan Çerikci’yi destekleme kararı aldıklarını bildirdi. Öz, Çerikci’ye desteklerinin koşulsuz şartsız olduğunu dile getirirken, kendisine çıktığı hizmet yolunda başarılar diledi.

Mecitözü esnafının kendisine gösterdiği teveccühe teşekkür eden ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, kısa bir süre sonra yapılacak olan genel kurulun Çorum esnaf ve sanatkarı açısından hayırlara vesile olmasını diledi. Kendisine destek olan tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine bir kez daha şükranlarını sunan Erdoğan Çerikci, verilen desteğe layık olmak için çalışacağını vurguladı.

Çerikci, başta Çorum esnaf ve sanatkarları olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını da kutlarken, bayramının iyilik, güzellik getirmesini, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ