ÇALDIĞI MOTORU SATARKEN YAKALANDI

Okuduğunuz haber
MHP’DEN BİR ÇADIR KENT DAHA!
Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’DEN BİR ÇADIR KENT DAHA!

MHP’DEN BİR ÇADIR KENT DAHA!

MHP Çorum İl Teşkilatı deprem bölgesinde yeni Çadır Kent kurmaya devam ediyor

SİYASET      11 Mart 2023 - 13:51     0

MHP’DEN BİR ÇADIR KENT DAHA!

MHP Çorum İl Teşkilatı deprem bölgesinde yeni Çadır Kent kurmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, deprem bölgesi olan Hatay ilinin Payas ilçesinde bir 103 kişilik Çadır Kent daha kurduklarını duyurdu.

Depremden etkilenen vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına tüm imkanlarını seferber eden MHP Çorum İl Teşkilatı, gıda ve giyim desteklerinin yanı sıra daha önce gerçekleştirdikleri Çadır Kent kurulumuna AFAD ile koordineli şekilde Hatay İli Payas ilçesine de bir çadır kent kurulumu daha gerçekleştirerek sürdürdü. Ayrıca Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep’te çadır dağıtım yaptı.

İl Başkanı Agah Karapıçak, AFAD ile koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalara gıda, giyim desteklerinin yanısıra Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep’in muhtelif bölgelerine Çadır Kent kurulumu ve ihtiyaç sahiplerine çadır dağıtımı yapıldığını söyledi.

Deprem bölgesindeki vatandaşların bir nebzede olsa yaralarını sarmaya devam edeceklerini belirten İl Başkanı Karapıçak, Hatay’ın Payas İlçesi’nde AFAD ile koordineli olarak 103 çadırdan oluşan çadırların kurulumunu tamamlayarak, ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ