MHP’Lİ KADINLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Okuduğunuz haber
MHP’Lİ KADINLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

SELAMİ GAFAR’IN AMCASI VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’Lİ KADINLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP’Lİ KADINLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partili Kadınlar Çorum Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları birimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

SİYASET      01 Agustos 2022 - 16:23     0

MHP’Lİ KADINLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partili Kadınlar Çorum Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları birimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı KAÇEP (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) birim Başkanı Serap Ergün öncülüğünde düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Başkan Yardımcısı Yasemin Ekmen Lek, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Koçak, Elif Baş ve çok sayıda partili kadınlar katıldı.

Programda Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları birim Başkanı Serap Ergün ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak birer konuşma yaptı.

Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları birim Başkanı Serap Ergün, birim olarak son dönemlerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, toplumda ve siyasette kadınının yerinin farkında olduklarını söyleyen Başkan Karapıçak, "Bizim tarihimiz Türk Kadının kahramanlıkları ile doludur. Geçmişten günümüze Türk Kadını ülke yönetiminde, savaş meydanlarında, sosyal yaşamda, iş hayatında başarılarını kanıtlamıştır. Önümüzdeki seçimlerde de sizlerle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır” dedi.

Türk kadınının toplumun aynası ve geleceğin ümit ateşi olduğunu belirten Başkan Karapıçak, “Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hakimdir. Bu güzel organizasyonu düzenleyen değerli Başkanlarım başta olmak üzere; İlçe KAÇEP Birim Başkanlarımız Seher Pirinçci Kökez, Semra Mucu, Saniye Şahin, Gülseren Karadağ Kaleli'ye ve tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ