ESNAFTAN VALİ ÇİFTÇİ’YE BAKIR SEMAVER!

Okuduğunuz haber
NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

ADANA STADI CEYLAN SESLERİYLE İNLEDİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

BSGMEDYA Sitesi Yayın Yönetmeni Nihat Karalar’ın annesi Naizk Halaç, bir süredir tedavi gördüğü Çorum Özel Hastanesi’nde hayatını kaybetti

YAŞAM      21 Mayis 2022 - 15:10     0

NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, BSGMEDYA Sitesi Yayın Yönetmeni Nihat Karalar’ın annesi Naizk Halaç, bir süredir tedavi gördüğü Çorum Özel Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İskilipli güreşçi İsmail Halaç’ın kızı, Fazlı Halaç ve Cevale Kart’ın ablası, Tarım Kredi Kooperatiflerinden emekli Elvan Karalar, Gazeteci Nihat Karalar ile Neziha Kaya, Gürcan, Resul, Nurcan Aşan, Misler Kart ve Elif Karagöz’ün anneleri, Nihat Kaya’nın kayınvalidesi,  Nazik Halaç, kalp yetmezliği tanısıyla kaldırıldığı Özel Hastanede 80 yaşında vefat etti.

Merhumenin cenazesi, 23 Mayıs Pazartesi günü Ulu Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çïftlik Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ