ŞAHİN’DEN KÖMÜR UYARISI!

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY'DE FİBERKENT DÖNÜŞÜMÜ!

MEMUR VE EMEKLİ SEFALETE MAHKUM EDİLDİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY'DE FİBERKENT DÖNÜŞÜMÜ!

ORTAKÖY'DE FİBERKENT DÖNÜŞÜMÜ!

Ortaköy İlçesinde Fiberkent dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

İLÇELER      04 Ocak 2023 - 12:39     0

ORTAKÖY'DE FİBERKENT DÖNÜŞÜMÜ!

Ortaköy İlçesinde Fiberkent dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Türk Telekom Genel Müdürlüğünün gerçekleştirmiş olduğu fiberkent projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi almak üzere İl Müdürü Mustafa Töre ile bir araya geldi.

Başkan İsbir, “İlçemizde internet hızını yükseltmek için gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Türk Telekom İl Müdürümüz Mustafa TÖRE ile bir araya geldik. Türk Telekom Genel Müdürlüğünün gerçekleştirmiş olduğu Fiberkent proje kapsamında İlçemizde yapılan çalışmaları görüşerek altyapı çalışmalarının tamamlandığının ve devamında da kısa süre içerisinde etkin hale geleceğinin de müjdesini aldık. İlçemizde özellikle öğrencilerimiz için zaman zaman sorun haline gelen internet erişimi ve internet hızı sıkıntısını da bu şekilde çözüme kavuşturmuş olduk, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Türk Telekom İl Müdürümüz Mustafa Töre ve Türk Telekom ailesi personeline teşekkür ediyorum,ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ