Okuduğunuz haber
ORTAKÖY DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

MAKAMA DEĞİL, HİZMETE TALİBİM

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

ORTAKÖY DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

Çorum’un Ortaköy İlçesi doğalgaza kavuşuyor.

İLÇELER      16 Mart 2023 - 11:55     0

ORTAKÖY DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

Çorum’un Ortaköy İlçesi doğalgaza kavuşuyor.

2023 yılı Ekim ayında doğalgaz ateşinin yakılması planlanan Ortaköy ilçesine doğalgaz alt yapı malzemeleri gelmeye başladı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçeleri için bir hayal olan doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. Doğalgaz alt yapı çalışmalarında kullanılacak boruların ilçeye geldiğini belirten Başkan İsbir, “2023 yılı ekim ayı içerisinde de inşallah doğalgaz ateşini ilçemizde yakmış olacağız. İlçemiz bulunduğu konum itibariyle doğalgaz ana boru hatlarının uzağında kalmakta,Çorumgaz Genel müdürlüğü ile görüşerek, ilçemizin gelişip güzelleşmesi, ilçe insanımızın ekonomik ve fiziki yönden rahatlaması için doğalgazın elzem olduğunu anlattık, çok şükür sıkı takiplerimizin sonucu da ilçemiz artık doğalgaza kavuşuyor. İlk başta depolama sistemi ile doğalgazımızı kullanacağız, daha sonra şartlar oluştukça doğalgazımızın tedariğini boru hatları üzerinden sağlayacağız” dedi.

İsbir, “İlçemiz için çok büyük bir yatırım olan doğalgaz çalışmalarında bizlere ümit olan ve desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, AK Parti MKYK üyesi Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a ve AK Parti Çorum Milletvekillerimiz Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’ya, Ak Parti eski Çorum İl Başkanımız Yusuf Ahlatçı’ya, Ak Parti Çorum İl Başkanımız Murat Günay ve yönetimi kurulu üyelerine, Ülkemizin ve İlimizin değerli İş İnsanı Ahmet Ahlatçı’ya, Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve Çorumgaz kadrosunda görev yapan bütün personele ilçe halkım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ