İSKİLİPSPOR, AVRUPA ARENASINDA!

Okuduğunuz haber
PANKOBİRLİK 52 BİN ÜYEYE HİZMET VERİYOR

ÇORDEF'DE KAN DEĞİŞİMİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    PANKOBİRLİK 52 BİN ÜYEYE HİZMET VERİYOR

PANKOBİRLİK 52 BİN ÜYEYE HİZMET VERİYOR

S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 32. olağan Mali Genel Kurulu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Derviş Günday Toplantı Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

GÜNDEM      19 Mayis 2022 - 12:32     0

PANKOBİRLİK 52 BİN  ÜYEYE HİZMET VERİYOR

S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 32. olağan Mali Genel Kurulu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Derviş Günday Toplantı Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kooperatif üyeleri ile birlikte Karadenizbirlik Müdürü Ali Bardakçı başta olmak üzere bazı davetlilerin de katıldığı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığı’na Murat Akar seçilirken, Mehmet Tüfekci, Erol Onay, Bahadır Özdemir, Şevket Coşgun ve Mustafa Benek ise divan üyeliklerine seçildi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan kooperatife kayıtlı 437 köy ve 52 bin 874 üyenin olduğunu, bu üyelere toplam 26 personel ile hizmet verdiklerini bildirdi. �Ahmet Pehlivan, kooperatifin geçtiğimiz faaliyet döneminde toplam 3 bin 47 aktif ortağına tarım alet ve makinesi, sulama boru ve malzemesi, zirai mücadele ilacı, kimyevi, organomineral ve sıvı gübre, tohum ve fide, hayvan yemi, araç lastikleri ile tarımsal işlerde kullanılan diğer ürünler olmak üzere yaklaşık 60 milyon liralık da satış yaptığını da bildirdi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kooperatifin Çorum Şeker Fabrikası ile işbirliği protokolü yaparak yaş pancar küspesi paketleme işlemini devam ettirdiğini aktaran Ahmet Pehlivan, bu süreçte 13 bin ton yaş pancar küspesinin paketlenerek ortakların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ