TDP’DEN KUTLAMA ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
RECEP GÜR’E TEPKİ!

ULU CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    RECEP GÜR’E TEPKİ!

RECEP GÜR’E TEPKİ!

Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkan Adayı Muharrem Eker, ÇESOB Başkanı Recep Gür’e tarafsız davranmadığı için tepki gösterdi.

GÜNDEM      12 Ocak 2022 - 15:23     0

RECEP GÜR’E TEPKİ!

Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkan Adayı Muharrem Eker, ÇESOB Başkanı Recep Gür’e tarafsız davranmadığı için tepki gösterdi.

Muharrem Eker, yaptığı yazılı açıklamada, 11 Ocak 2022 Salı günü yapılan Hazır Elbiseciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda divan başkanlığını üstlenen ÇESOb Başkanı Recep Gür’ün  kendisinden beklenilen adil ve tarafsız bir divan yönetimi sergileyemediğini ileri sürdü.

Eker, “Seçimler kazanılır, kaybedilir. İnsanlar kendilerini yönetecek kişileri seçmekte hürdür. İnsanlar buralara bir öncekinden daha iyi hizmet etmek inancıyla talip olurlar ve bunun karşılığında da bir emek harcarlar. Üyelerin iradesi sonucunda bir kişi yarışın sonunda ipi göğüsleyen taraf olur. Fakat üyenin iradesine ambargo koyan, başkan adaylarına taraf sergileyen bir anlayış hangi yönetim olursa olsun sağlıklı bir idare sistemi koyamaz” dedi.

“Maalesef Hazır Elbiseciler Odası seçiminde bu sebeplerden dolayı şahsının girdiği seçim başarısızlıkla sonuçlandırılmıştır. Evet üstüne basarak söylüyorum başarısızlıkla sonuçlandırılmıştır” diyen Muharrem Eker, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Burada kaybeden Muharrem Eker olmamıştır. Burada kaybeden Çorum Hazır Elbiseciler Odası Üyeleri yani meslektaşlarımız olmuştur. Kazanan ve kaybeden tarafların birlikte odamıza daha güç verecek, huzur, sükûnet ve birlik mesajı vereceğimiz birleştireceğimiz seçimi tarafsızlığını koruyamayan divan başkanı sabote etmiş, hem kendi makamına, hem de odamızın birliğine zarar vermiştir. Kendisini esefle kınıyor, bundan sonraki yapılacak seçimlerde adil divan başkanlarının  bu gibi oturumları yönetmesini canı gönülden talep ve arzumdur. Buradan bana destek veren, vermeyen tüm oda üyelerime teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Baharın havası çok uzak değildir, odamız hedeflerine en kısa zamanda ulaşacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ