GURBETÇİ GEÇ, KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
ŞEHİT AİLELERİNDEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

PİYASAYA SAHTE DOLARI SÜREN 3 KİŞİ YAKALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİT AİLELERİNDEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİNDEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Çorumlu şehit Selçuk Paker'in annesi Sevgi Peker, Ankara Şube Başkanı Gazi Alparslan Fırat, dernek yöneticileri ve şehit aileleri Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

GÜNDEM      14 Mayis 2022 - 10:23     0

ŞEHİT AİLELERİNDEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Çorumlu şehit Selçuk Paker'in annesi Sevgi Peker, Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çorum Şube Başkanı Galip Deniz, Ankara Şube Başkanı Gazi Alparslan Fırat, dernek yöneticileri ve şehit aileleri Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, yaptığı açıklamada, “Tabuta sığmayan yiğit şehidimiz Selçuk Paker'in kıymetli annesi Sevgi annemiz, Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çorum Şube Başkanı Sayın Galip Deniz, Ankara Şube Başkanı Sayın Gazi Alparslan Fırat, dernek yöneticileri ve kıymetli şehit ailelerimiz Kutlu Ocağımızı ziyaret ederek teşkilatlarımız ile sohbet ettiler. Anlamlı ziyaretlerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehitlerimizin ruhu şâd olsun.”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ