7 YILDIR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI!

Okuduğunuz haber
SINAVA GEÇ KALANLARIN İMDADINA ZABITA YETİŞECEK

BALIK ADAMLAR DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN DALDI

Anasayfa   /    Eğitim    /    SINAVA GEÇ KALANLARIN İMDADINA ZABITA YETİŞECEK

SINAVA GEÇ KALANLARIN İMDADINA ZABITA YETİŞECEK

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, üniversite sınavına geç kalan veya okulunu bulamayan öğrenciler için görev yapacak. 

EĞİTİM      05 Haziran 2024 - 12:00     0

SINAVA GEÇ KALANLARIN İMDADINA ZABITA YETİŞECEK

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, üniversite sınavına geç kalan veya okulunu bulamayan öğrenciler için görev yapacak. 

Zabıta ekipleri, 153 iletişim hattından yardım isteyenlerin imdadına yetişecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü toplam 3 oturum olarak gerçekleşecek.  Sınav günü yaşanabilecek aksaklıklara karşı ise Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri teyakkuzda olacak.

Zabıta ekipleri, sınava geç kalan, okulunu bulamayan, Kimliğini veya sınav giriş belgesini unutan adaylar için ulaşım hizmeti verecek.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ekipler; Saat Kulesi, Terminal, Bahabey Caddesi Özdoğanlar Kavşağı, Çevreyolu İlim Yayma Kavşağı, Nüfus Müdürlüğü önü ve Rüstem Eren Parkı olmak üzere şehrin 6 noktasında araçlarla bekleyecekler.

Açıklamada “8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü sınav öncesinde yardıma ihtiyacı olan üniversite adaylarımız veya ailelerimiz 153 numaralı telefondan Zabıta Müdürlüğü’nü arayarak veya bekleme noktalarına giderek ulaşım konusunda yardım alabilecekler.” denildi. 

SINAVA GİDENLERE OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Çorum Belediyesi, YKS’ye giren öğrencilere toplu ulaşımı da ücretsiz olarak sunacak. 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü sınava girecek kişiler, sınav giriş belgelerini göstererek toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanabilecekler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ